Ziraat Bankası personel alımı ilanı yayımlandı. Banka resmi internet adresi üzerinde yayımladığı personel alımı ilanına göre bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 460 Banka Personeli alımı yapacağını belirtti. Lisans mezunu adaylar içerisinden personel alımı yapılacak olup Sınav değerlendirmesi ile işe başlama yapılacak.

Ziraat Bankası 460 Personel Alımları, Uzman yardımcısı, Müfettiş Yardımcısı ve Servis Görevlisi kadrolarında yapılacak. Farklı iller ve Ağırlıklı olarak İstanbul ilinde personel alımı yapılacaktır.

Ziraat Bankası 2022 Yılı Personel Alımı Kadroları ve Detayları:

Ziraat Bankası 5 farklı alanda personel alımı yapacağını açıkladı. 2022 yılı personel alımı ilanlarına göre toplamda 460 Personel Alımı yapacak. Adaylardan aranan nitelikler ve başvuru detayları şöyle:

Ziraat Bankası 30 Müfettiş Yardımcısı Alımı:

Ziraat Bankası bünyesine İstanbul'da 30 Müfettiş Yardımcısı alımı yapacak. İdari veya Mühendislik alanlarından Müfettiş Yardımcısı alımı yapılacak olup İlgili alanların en az 4 yıllık eğitim veren bölümlerinden mezun olmuş olmak gereklidir.

Ayrıca daha önce banka tarafından yapılan Müfettiş yardımcılı giriş sınavının Mülakat aşamasında elenmemiş olmak gereklidir.

İLAN DETAYLARI: https://www.isinolsa.com/banka-personel-alimi/ziraat-bankasi-2022-yili-30-mufettis-yardimcisi-alimi-sinav-h41092.html

Ziraat Bankası 100 Uzman Yardımcısı Alımı:

Bankaya İstanbul ilindeki Genel Müdürlük Birimleri ile Şubelerinde görevlendirilmek üzere 100 Uzman Yardımcısı istihdam edecektir. Adaylar başvuru sırasında mezuniyetlerine göre İdari Alan veya Mühendislik Alanı tercihi yapacaklardır.

İLANIN DETAYLARI: https://www.isinolsa.com/banka-personel-alimi/ziraat-bankasi-2022-yili-100-uzman-yardimcisi-alimi-sarti-ve-h41093.html

Ziraat Bankası 150 Servis Görevlisi Alım İlanı:

Banka bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere İstanbul genelindeki müdürlük birimlerinde ve şubelerinde görevlendirmek üzere 150 Servis Görevlisi alımı yapacak. Başvuru için Üniversitelerin en az 4 yıllık eğitim veren bölümlerinden mezun olmuş olmak gerekiyor.

İLANIN DETAYLARI: https://www.isinolsa.com/banka-personel-alimi/ziraat-bankasi-150-servis-gorevlisi-alimi-2022-sinav-konulari-ve-h41103.html

Ziraat Katılım Bankası ve Ziraat Teknoloji 180 Uzman Yardımcısı Alımı:

Ziraat Bankası birimleri olan Katılım Bankası ve Ziraat Teknoloji bünyelerinde 180 Uzman yardımcısı alımı yapacaklar. Bu kapsamda Ziraat Teknoloji İstanbul merkezli Mühendislik alanlarından 100 Uzman Yardımcısı alacak.

Ziraat Katılım Bankası ise Katılım Bankacılığı ilkeleri doğrultusunda, çeşitli illerdeki Şubelerde ve Genel Müdürlük birimlerindeki iş ve işlemleri yürüterek müşterilerimize etkin hizmet sunmak amacıyla, 60 İdari Alan, 20 Mühendislik Alanı'ndan olmak üzere toplam 80 Uzman Yardımcısı istihdam edilecektir.

İLANIN DETAYLARI: https://www.isinolsa.com/banka-personel-alimi/ziraat-teknoloji-ve-katilim-bankasi-180-uzman-yardimcisi-sinav-h41134.html

Ziraat Bankası 460 Personel Alımı Başvuru Şartları Nedir?

Ziraat Bankası adaylardan bazı genel ve özel nitelikler talep edeceğini bildirdi.

Buna göre Genel Olarak;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak şartları aranacak.

Özel olarak ise,

Yaş için 30 yaşını doldurmamış olmak yani 1 Ocak 1992 ve sonrası doğumlu olmak gereklidir.

Eğitim şartı olarak ise, En az dört yıllık eğitim veren üniversiteleri İdari Alan veya Mühendislik alanlarından mezun olmuş olmaları gerekmektedir.

İdari Alan Bölümleri:

Ekonomi (İktisat), İşletme, Maliye, Kamu Yönetimi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Uluslararası İlişkiler, Hukuk, İstatistik, Ekonometri, Bankacılık, Finans, Risk Yönetimi, İşletme Bilgi Yönetimi, İşletme Yönetimi, Yönetim Bilişim Sistemleri, Finans Mühendisliği, Muhasabe ile bankacılık mesleğiyle ilgili bölümler.

Mühendislik Bölümleri:

Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektronik ve Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, İşletme Mühendisliği ile Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Bilimleri, İstatistik, Matematik.

Ziraat Bankası 2022 Yılı Başvuruları Devam Ediyor!

Bankanın personel alımı başvuruları 4 Ocak 2022 tarihi ile başvuru süreci başlamış olup en geç 21 Ocak 2022 tarihine kadar yapılacak başvurular kabul edilecektir. Başvurular sadece İnternet üzerinden yapılacak. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvurularını Anadolu Üniversitesi’nin https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ internet sitesine üye olmak suretiyle yapılacaktır.

Ancak Sınava başvuru yapacak adayların Banka tarafından belirtilen 280 TL sınav ücretini başvuru esnasında kredi kartı veya banka kartı ile gerçekleştirmeleri gereklidir.

Editör: TE Bilisim