Anadolu Üniversitesi Aday İşlemleri sisteminde yayımlanan yeni memur alımı ilanına göre Vakıflar Bankası bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Banka Memur Alımı yapacağını bildirdi. Başvuru süreci başlamış olan Banka Memur alımı ilanı için kılavuz yayımlandı.

İşin Olsa ekibi olarak sizlerle Vakıflar Bankası Memur Alımı ,ilanı hakkında detayları aktaracağız.

Vakıflar Bankası bünyesine memur alımı kapsamında düzenleyeceği 12 Haziran 2022 tarihli 2022 Türkiye Vakıflar Bankası Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı ile memur alımı yapılacak.

Müfettiş Yardımcısı Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Yayımlanan Vakıflar Bankası Memur alımına başvuru için yayımlanan kılavuza göre başvuru şartları açıklandı. Bu kapsamda adaylardan,

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • En az dört yıllık eğitim veren üniversitelerin Hukuk, Ekonomi, Mühendislik, İşletme, Bilgisayar alanlarından mezun olmuş olmak ( Ek- 1 Bölümler Burada ),
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olamak,
  • Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,
  • Sağlık açısından görevini yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,

şartları aranacak.

Banka Memur Alımı Başvuru Süreci Başladı!

Vakıflar Bankası Müfettiş Yardımcısı alımı için başvurular 18 Nisan 2022 tarihi ile başvurular başladı. 2022 Türkiye Vakıflar Bankası Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı başvuruları en geç 29 Nisan 2022 tarihine kadar devam edecek olup adaylar Online olarak başvuru yapılacaktır.

Başvuru İçin Sınav Ücreti Ne Kadar?

Vakıflar Bankası memur alımına Müfettiş Yardımcısı başvurusu için Sınav ücretinin yatırılması gereklidir. Sınav Ücreti olarak 200 TL belirlenmiştir.Sınav Ücreti Kredi / Banka kartı ile ödeme yapılacaktır. Aşağıdaki Başvuru kılavuzunu inceleyerek başvuru adımları hakkında detayları inceleyebilirsiniz.

VAKIFLAR BANKASI MEMUR ALIMI BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim