VakıfBank 2019 yılı için banka personel alımları yapmaya devam ederken yeni bir ilan daha yayımlandı. Son olarak yayımlanmış olan ilana göre VakıfBank bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere İstanbul ilinde bulunan şubelerine Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi alacağını açıkladı.

VakıfBank Yayımladığı ilanda “Yanınızdaki Güç olarak finans sektöründe yer alan Vakıfbankın Çağrı Merkezi Müdürlüğü’nde “Memur” unvanıyla “Müşteri Temsilcisi” olarak görev yapacak adaylar alacağını belirtti.

İLANIN DETAYLARI:

Tecrübe: Tecrübeli veya tecrübesiz,

Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf, Tecilli

Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı

Ülke/Şehir: İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)

Pozisyon Seviyesi: Yeni Başlayan

Eğitim Seviyesi: Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)

ÇAĞRI MERKEZİ MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ GÖREVİ NEDİR? İŞ TANIMI

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

VakıfBank müşteri temsilcisi pozisyonuna başvuru yapacak adaylardan, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak veya 1 yıl tecilli olmak, Akıcı Düzgün diksiyona sahip olmak, Daha önce vakıfbank tarafından yapılmış personel alım sınavlarının sözlü aşamasında başarısız kabul edilmemiş olmak, İstanbul'da ikamet etmek, Erkek adaylar için 30 yaşını doldurmamış ve bayan adaylar için 28 yaşını doldurmamış olmak, Müşteri Odaklı, İletişim beceresi yüksek olan, Kendini geliştirme çabasında olan, Takım çalışmasına yatkın olmak, şartları aranacak.

Ayrıca bu ilana üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren Ekonometri, Bankacılık, Finans,Siyaset Bilimi, Aktüerya, Yönetim ve Bilişim Sistemleri, Endüstri Mühendisliği, Sermaye Piyasası, İşletme Mühendisliği, İstatistik, Matematik,Maliye, Kamu Yönetimi, İktisat, Ekonomi, İşletme, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Sigortacılık, Muhasebe, Uluslararası Ticaret ve Finansman bölümlerinden mezun olmuş olan adaylar başvuru yapabilecekler.

BAŞVURU SÜRECİ NASIL OLACAK?

VakıfBank memur alımı ilanına başvuru yapacak adaylar öncelikle yukarıdaki belirtilen nitelikleri taşımak zorundadırlar. Bu bağlamda adaylar başvurularını yapabilecekler. Başvuru hakkında detaylı bilgiyi aşağıda sizlerle paylaşacağız.

Başvurusunu yapmış olan adaylar öncelikle genel yetenek testi uygulanacaktır. Genel Yetenek testi sonucunda başarılı olanlar, mülakata davet edilecektir. Tüm mülakat aşamalarını başarılı bir şekilde tamamlayan adaylar Çağrı Merkezi Müdürlüğü’nde “Memur” unvanıyla “Müşteri Temsilcisi” olarak göreve başlatılacaktır.

BAŞVURU ADRESİ: http://bit.ly/isin-olsa-vakifbank-musteri-temsilcisi-alimi-basvuru ( Bağlantısını kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz )

Editör: TE Bilisim