Kamu bankaları arasında yer alan ve Türkiye'nin tüm bölgelerinde faaliyet gösteren Vakıfbank memur ve personel alımlarına ihtiyaçlar doğrultusunda devam etmekte olup CV başvurular üzerinden müracaatları kabul ediyor. Vakıfbank'ın resmi kariyer sitesi olarak bilinmekte olan bölüm aracılığı ile Vakıfbank üyesi olmak ister misiniz? sorusuna evet diyen adaylar hemen profil oluşturabilir ve müracaatlarını yapabilir.

Hangi Pozisyonlara Alım Yapılıyor

Vakıfbank kariyer sayfasından pozisyonları duyurmamakta sadece adaylardan CV kabul etmektedir. CV'deki uygun bilgilere göre gişe memuru, çağrı merkezi personeli, temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, müşteri danışmanı, bireysel bankacılık personeli, şube müdür ve müdür yardımları vb. gibi aklınıza gelen tüm bankacılık pozisyonları için atamalar yapılmaktadır. Peki Vakıfbank memur alımı ilanında adaylar müracaatlarını nasıl yapabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Vakıfbank kariyer sayfasından memur pozisyonu için CV bırakmak istiyorsanız hemen https://kariyer.vakifbank.com.tr/ linkine giriş yapınız. Buradan aşağı bölümde yer alan ÜYE OL butonuna basmanız gerekmektedir. Ardından isim soy isim, mail, telefon numarası vb. gibi tüm bilgileri kendinize göre doldurmanız gerekmektedir. Telefon ve mail onayından sonra yine aynı sayfa üzerinden üye girişi yapınız. Üye girişi yaptıktan sonra kalan eğitim bilgileri, sertifika bilgileri, kişisel bilgiler vb. gibi alanları da doldurunuz. Bu alanları doldurduktan sonra Vakıfbank uygun CV'lere açık pozisyonlara göre dönüş yapmaktadır. Daha detaylı bilgiler mobil uygulamamızda paylaşılmıştır. İndirerek takip edebilirsiniz bilgileri.

Not: Genel olarak alımlar İİBF ve Mühendislik Fakültelerindeki bölümlerinden mezun olan adaylardan alınmaktadır. (İktisat, İşletme, Bankacılık, Endüstri Mühendisi, Bilgisayar Mühendisi vb. gibi bölümler)

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim