Ülkemizin önemli devlet bankalarından birisi olarak bilinen Vakıfbank Türkiye'nin dört bir yanındaki şubeleri, ATM'leri ile hizmetlerine devam etmekte olup açık pozisyonlarının doldurulması için banka memuru alımları yapmaya devam etmektedir. Buna göre Vakıfbank memur alımı başvuruları internetten CV doldurarak devam ediyor. Hemen sizlerde Vakıfbank'ın resmi internet sitesi aracılığı ile CV doldurarak banka memuru alımına başvuru yapabilirsiniz.

Vakıfbank Memur Alımına Nasıl Başvurulur?

Öncelikle tarayıcınıza https://kariyer.vakifbank.com.tr/ linkini yapıştırınız. Ardından git butonuna basınız. Karşınıza ÜYE OL butonu çıkacaktır. Bu butona bastıktan sonra ekrana form gelecektir. Formda isim soy isim, telefon numarası vb. gibi bilgiler bulunmakta olup bu bilgileri kendinize göre doldurunuz. Üye olduktan ve telefon, mail gibi onayları tamamladıktan sonra sisteme giriş yapınız. Sisteme giriş yaptıktan sonra karşınıza eğitim bilgileri, sertifika bilgileri gibi alanlar çıkacaktır. Bunları da doldurduktan sonra CV'niz Vakıfbank havuzunda bekletilecek ve uygun pozisyon olunca dönüşler yapılacaktır.

Kimler Alınacak?

Vakıfbank memur alımı ilanına ağırlıklı olarak İİBF ve mühendislik bölümlerinden mezun olanlar alınmaktadır. Müracaatlarınızı temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, gişe görevlisi, bireysel satış temsilcisi, çağrı merkezi personeli, müşteri ilişkiler temsilcisi vb. gibi pozisyonlar için yapabilirsiniz. Müracaatlar hakkında diğer bilgileri mobil uygulamamızda paylaştık. İndirerek inceleyebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim