Vakıf Bank’ta çalışmak isteyen adaylar nasıl başvuru yapabilirim? Türkiye genelinde kamu ve özel banaklar 35’ geçti. Ülke genelinde 81 il ve 900 ilçede şubeleri bulunan kamu bankalarından Vakıf Bank’ın bankacı alımı, idari işler, bilgi işlem kadrolarındaki ve uzman kadrodaki istihdamları için başvurular İnsan Kaynakları platformundan alınıyor. Vakıfbank iş başvuru ekranından öz geçmiş bırakmak için hangi adımları takip etmek gerekiyor.

VAKIFBANK MAYIS AYI PERSONEL ALIMI İÇİN ÖZGEÇMİŞ BIRAKIN

Konut kredisi, bireysel tüketici kredileri taşıt kredileri ile milyonlarca müşterisine sunduğu düşük faizli kredi destekleri ile müşteri sayısını her geçen gün arttıramaya devam eden Vakıf Bank Ekonomik İstikrar Kalkanı programı kapsamında temel ihtiyaç destek kredisi başvuruları da almaya başladı. Mayıs ayı personel alımı başvurularını internet sitesi üzerinden başvuru almakta ve yapılan başvurular arasından uygun görülen adayları mülakat ve diğer seçim aşamalarına davet etmektedir. Özgeçmiş bırakmak için ne yapmak gerekli.

NASIL BAŞVURU YAPILACAK!

Vakıfbank hangi kadrolarda memur, stajyer alımı yapıyor. Vakıfbank’ta görev almak için memur, uzman mali analist ve müfettiş yardımcısı kadrolarında göreve başlamak mümkün olmaktadır. Göreve yeni başlayan personellere temel bankacılık eğitimleri, kurum kültürü, banka adaptasyonlarına yönelik olarak özel programlar düzenlenmektedir. Kariyer imkanlarında ise memur yetkili yardımcısı, yetkili, üst yetkili, müdür yardımcısı, müdür, bölge müdürü, genel müdür yardımcısı ve genel müdür kadrolarına kadar üst kariyer basamaklarına çıkabilmektedir. Uzman yardımcıları öncelikle uzman kadrosuna daha sonra ise müdür yardımcısı kadrosuna görevde yükselme ile geçiş yapabilir.

Başvuru yapmak için https://kariyer.vakifbank.com.tr/adresinden üye olmak ve üye girişi yaparak, eğitim bilgileri, kişisel bilgiler iş bilgileri alanlarını giriş yaparak başvuruyu tamamlamak yeterli olacaktır.

Diğer banka personel alım ilanlarına erişmek için https://www.isinolsa.com/banka-personel-alimlari/