Vakıfbank personel alımı açıklamasında bulundu. Resmi internet sitesinde yapmış olduğu duyuruya göre Vakıfbank Müfettiş yardımcılığı için sınav yapacak. Sınava katılacak adaylardan bazı nitelikler aranmakta ve bu nitelikler sonucunda adayların yerleşim işlemleri yapılacaktır.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NEDİR?

Vakıfbank müfettiş yardımcılığı sınavı için adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Herhangi bir başka kamu kurumu veya kamu kuruluşunda mecburi hizmet zorunluluğu bulunmamak, Alım yapılacak olan Müfettiş yardımcılığı kadrosu için belirtilen fakültelerin bölümlerinden mezun olmuş olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak veya askerlik ile herhangi bir ilgisi bulunmamak, Daha önce yapılan Müfettiş Yardımcılığı sınavına katılıp ta başarısız olmamış olmak gibi nitelikler aranacak.

SINAV YAPILACAK!

Adaylar başvuru şartlarını taşımaları durumunda başvuru yapacak olup, Sınavın yazılı aşaması, Boğaziçi Üniversitesi tarafından 28.04.2019 Pazar günü 10.00'da ve 14.00'te olmak üzere iki oturum halinde, Ankara ve İstanbul'da gerçekleştirilecektir. Başvurusu kabul edilen adaylar için 22 Nisan 2019 tarihinde http://sinav.boun.edu.tr internet sitesinden T.C. Kimlik numaralarını girerek yazılı sınav için giriş belgesini alabilirler.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 25 Şubat 2019 tarihi itibari ile başladılar ve en geç 15 mart 2019 tarihine kadar saat 17:00 a kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını Vakıfbank resmi internet sitesi üzerinden gerçekleştirebiliriler. Başvurular https://webservis.vakifbank.com.tr/Sinav/ adresinden yapılacaktır. İlan hakkında detaylı bilgi almak için ilanın tam metnini inceleyebilirsiniz.

İlanın tam Metni

Ayrıca diğer banka personel alım ilanlarından anında haberdar olabilmek için İşin Olsa Mobil uygulamasını indirerek anında haberdar olabilirsiniz. Veya Sosyal medya hesaplarımızı takip ederek güncel ilanlara ana sayfanız üzerinden ulaşabilirsiniz.

İnstagram Hesabımız İçin Buraya Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

Twitter Hesabımızı Takip Etmek İçin Buraya Tıklayınız

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.