Türkiye'nin en genç katılım bankalarından bir tanesi olan Vakıf katılım Bank tecrübesiz personel alımı yapacağını açıkladı. Türkiye'de Albaraka Türk, Emlak Katılım, Kuveyt Türk, Ziraat Katılım bankaları faaliyet göstermektedir. En genç katılım bankalarından bir tanesi olan Vakıf Katılım 2015 yılında kuruldu ve 805 milyon TL sermayesi ile Vakıflar Genel Müdürlüğü çatısı altında birçok Vakıf tarafından Türkiye'nin finansal alanında faaliyet göstermeye başladı. Yeni açıklanan ilanının detaylarını İşin olsa okuyucularımıza açıklamak ve paylaşmak istiyoruz. Bu kapsamda yeni mezun olanlar herhangi bir İş tecrübesi olmayanlar bu ilana başvuru yapabilecektir. Başvuru şartları şu şekilde açıklanmıştır.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Eğitim şartlarında; Mühendislik fakültelerinin yazılım mühendisliği Yönetim bilişim sistemleri bölümü bilgisayar endüstri mühendisleri fakültelerinden mezun, İktisadi İdari Bilimler fakültelerinden mezun mezun olan adaylar bu ilana başvuru yapabileceklerdir. Yeni mezun olanlar başvuru yapabilecekler. Mezuniyetin ardından en fazla 1 yıl geçmesi isteniyor. Yabancı dil İngilizce bilmek ne derdini atabilecek seviyede konuşabilmek istenmektedir. Diğer başvuru şartları;

DEĞERLENDİRME AŞAMASI;

seçim aşaması; video mülakat, online sınav, uygulama sınavları, insan kaynakları mülakatı, üst yönetim mülakatı ve tüm aşamaları geçen adaylar iş teklifi yapılacak.

SOSYAL VE MALİ OLANAKLAR;

Vakıf Katılım Bankası'nda iş başvurusu yaparak kazanan adayların maddi ve sosyal imkanları da birçok kuruma göre daha cazip görünmektedir. Yurtdışı sertifika bölümlerden yöneticilik eğitimleri, ücretsiz yüksek lisans fırsatı. Çalışanlara yabancı dil sınavı yeterli puan şartı bulunarak yüksek lisans yapılabilecek. Mentorluk eğitimleri, kariyer fırsatları, üst düzey yönetici çalışma imkanı, sosyal beceri destekleyici programlar bu adaylar için yapılabilecektir.

İLAN DETAYLARI; Vakıf Katılım Bankası Yeni Mezun Tecrübesiz Bankacı Personel Alımı Yapacak!

Editör: TE Bilisim