Ülkemizde faaliyet gösteren bankalardan biri de Vakıf Katılım olmakla birlikte özellikle bireysel emeklilik sisteminin uygulamaya konulması ile birlikte katılım ve emeklilik alanlarında yoğun çalışan bankalardan biri de Vakıf Katılım olmuştur. Finans sektöründe hizmet veren banka çeşitli pozisyonlarda personel istihdam edecek olup bu pozisyonlardan bazıları analist, mühendis ve uzman kadrolarına yapılacaktır.

Arge Mühendisi Alımı

Banka bünyesinde istihdam edilmek üzere Ar-Ge mühendisi alımı yapılacak olup ilgili pozisyona başvuracak adayların üniversitelerin bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektronik mühendisliği ve benzeri bölümlerinden mezun, 3 yıl tecrübeli, C#, Java, C++, C, Pyhton dillerini bilen ve iyi derecede İngilizce bilmesi istenmektedir.

Kredi Risk Modelleme Yetkilisi Alımı

Vakıf Katılım’ın İstanbul şubelerinde görevlendirilmek üzere kredi risk modelleme yetkilisi alınacak olup bu kapsamda ilana başvuru yapacak olan adayların üniversitelerin matematik, ekonometri ve benzeri bölümlerinden mezun, en az 2 yıl tecrübeli, veri analizi konusunda SPSS ve Eviews, R gibi programları kullanabilmesi şartları istenmektedir.

Diğer Pozisyonlar

Banka bünyesinde başta İstanbul olmak üzere Türkiye genelinde farklı pozisyonlarda banka memuru alımı gerçekleştirecek olup İnsan Kaynakları Analisti, Resmi Raporlama Uzmanı, KVKK Yetkilisi, KVKK Yönetmen Yardımcısı, Veri Ambarı Analisti, Süreç Geliştirme Yetkilisi, Organizasyon Geliştirme ve Kalite Yetkilisi, Veri Ambarı Yazılım Uzmanı kadrolarında da alım yapılacaktır.

Başvuru Şekli

İlgili şartları sağlayan adaylar bankanın online kariyer sayfası üzerinden başvurularını gerçekleştirecek olup bu noktada aşağıda yer alan linki adres çubuğuna yapıştırarak sayfaya erişim sağlayabilirsiniz.

http://bit.ly/336cyvm

Editör: TE Bilisim