Türkiye Finans Katılım Bankası

Sınavla Personel Alımı Yapıyor Türkiye Finans Katılım Bankası Personel alımı yapıyor. Türkiye Finans Katılım Bankasında işe başlayarak geleceği ellerinizde olan bir kariyer yapmak istemezmisiniz? Türkiye Finans Katılım Bankası sürekli genişlemekte ve gelişmekte olan şubeleri ile birlikte her geçen gün daha güçlenerek yeni personellere ihtiyaç duymaktadır. Yeni açacağı Şubelerinin Ticari bankacılık, Kobi Bankacılığı, İşletme Bankacılığı, Bireysel Bankacılık ve Gişe İşletmeleri pozisyonlarında ve Genel Müdürlük pozisyonlarında çalışacak, Asistan ve Yetkili Yardımcısı Poisyonunda personel alacaktır. Biliyoruz ki ülkemizde gelişmekte olan bakacılık sektöründe büyük rol oynayan Türkiye Finans Katılım bankasında kariyer yapmak demek kolunuzda altın bir bilezik demektir. Bu yüzden bu fırsatı kaçırmayınız. Türkiye Finans Katılım Bankası, Ankara, İstanbul(Asya), İstanbul ( Avr.) İzmir şehirlerinde göreve başlayacak tam zamanlı personel alacaktır.. Son başvuru tarihi 05.01.2015 olmakla beraber 2015 yılında da alımlarına devam edecektir. Üstelik Personelleinin pozisyon derecesi olarak yeni başlamış olarak belirlemiştir yani tecrübesiz adaylar alacaktır.Alt kısımda verilmiş olan bilgilerde, genel niteliklere, sınav konularına, sınav yerine, başvuru bilgilerine , sınav bilgilerine ve genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

GENEL NİTELİKLER: T.C. vatandaşı olan,  01.01.1988 tarihi ve sonrasında doğmuş olan,  Katılım Bankacılığı alanında kariyer yapmayı hedefleyen,  İletişim becerisi ve sorumluluk bilinci yüksek,  Takım çalışmasına yatkın,  Araştırmacı ve öğrenmeye açık,  Kişisel gelişimine ve dış görünümüne önem veren,  Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek,  Seyahat engeli bulunmayan ve tercihen aktif olarak araç kullanabilen,  Erkek adaylar için askerlik görevini yerine getirmiş veya en az 2 yıl tecil ettirmiş,  Türkiye’deki üniversitelerin dört yıllık örgün lisans eğitimi veren fakültelerinden mezun veya 2015 Şubat sonu itibari ile mezun olacak,  İyi derecede İngilizce bilen (Yabancı dil gerektiren pozisyonlarda tercih sebebidir.) “Asistan ve Yetkili Yardımcıları” aranmaktadır.

SINAV KONULARI: Yazılı sınavda Genel Yetenek, Genel Kültür ve İngilizce testleri uygulanacaktır.

SINAV BAŞVURUSU: Sınava katılmak isteyen adayların başvurularını, 10.12.2014 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir. Tüm başvurular ve sınav sonuçları gizli tutulacaktır. Yapılan başvurular arasından gerçekleştirilecek değerlendirme sonucu ilanda belirtilen kriterlere uygun adaylara sınav tarihi, yeri ve içeriği hakkındaki bilgiler elektronik posta ve sms aracılığıyla gönderileceğinden, başvuru sırasında mutlaka geçerli / kullanılan bir elektronik posta adresi ve cep telefonu belirtilmelidir. Kariyer.net üzerindeki özgeçmişinizde yer alan elektronik posta adresi ve cep telefonu üzerinden tarafınızla irtibata geçileceğinden, söz konusu bilgilerin doğruluğu önem arz etmektedir.

SINAV YERİ VE ZAMANI: Yazılı sınav 21 Aralık 2014 Pazar günü İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere (3) ilde yapılacak olup detaylar sınava katılımı kesinleşen adaylara ayrıca iletilecektir. İş tanımı Şehir/Ülke: Ankara, İstanbul(Asya), İstanbul(Avr.), İzmir İlan Tarihi: 17.11.2014 Personel Sayısı: (Belirtilmemiştir) İlan Bilgileri İlan ilk yayın tarihi bilgisi: 07.11.2014 İlan kapanma tarihi bilgisi: 05.01.2015 Pozisyon Hakkındaki Diğer Bilgiler Firma Sektörü: Bankacılık Pozisyon Tipi: Sürekli / Tam zamanlı İş Alanı: Müşteri İlişkileri, Operasyon, Pazarlama, Finans Pozisyon Seviyesi: Yeni Başlayan Aday Bilgileri Tecrübe: Tecrübeli ya da tecrübesiz adaylar Eğitim Seviyesi: Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Öğrenci), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora (Öğrenci), Doktora (Mezun) Askerlik Durumu: Yapıldı,Tecilli   Türkiye Finans Katılım Bankası Personel alımı ilanı için sınava başvuru bulunmak istiyorsunuz lütfen buraya tıklayınız.

Editör: TE Bilisim