Türkiye Ekonomi Bankası her sene boş bulunan pozisyonların doldurulması için çok sayıda personel alım ilanları yayımlamakta ve bu ilanlar ile başvuruları kabul ederek banka personeli alımı yapmaktadır. Stajyer, yeni mezun ve tecrübeli adaylar için ayrı ayrı kadrolar ayırmakta olan TEB, resmi internet sitesinde bulunan TEB'de kariyer sayfası ve interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile personel alım ilanları yayımlamaktadır. Türkiye Ekonomi Bankasının yeni yayımlamış olduğu ilanlara bakıldığında söz konusu bankanın kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak? Başvuru yapmak isteyen adaylarda bulunması gereken özellikler nelerdir?

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) yayımlamış olduğu ilanlar ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapacağını duyurdu. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak?

Şube İşlem Yetkilisi ( Deneyimli )
İşletme Bankacılığı Portföy Yöneticisi/Yönetmeni
Aktif Satış Temsilcisi
Test Yönetimi Proje Sorumlusu
Kart Portföy Yöneticisi / Yön Yrd.
Mevzuat Yöneticisi / Yönetici Yardımcısı
Aktif Satış Temsilcisi İstanbul
Bilgi Teknolojileri İş Analisti
İş Süreçleri Yönetici Yard./Uzman/Uzman Yrd.

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) 50'ye yakın farklı pozisyonl için çok sayıda personel alımı yapacak. Personel alım ilanlarına başvuru yapmak isteyen adayların pozisyonlarda aranan niteliklere sahip olması gerekmektedir. Başvurular için aşağıda ki linki takip ediniz.

http://www.kariyer.net/teb-turk-ekonomi-bankasi-is-ilanlari-c1126-p1370/
Editör: TE Bilisim