Farklı şoförlük kadroları üzerinden personel alımları yapılıyor. Yürütülen şoför alımlarına başvuru yapmak isteyecek adaylar için ilgili şoförlük kadrolarına aşağıdan göz atabilirsiniz. İlan şartlarına uygun olmayan adayları kabul edilemeyecektir. Şoför alım ilanlarına başvuracak adaylarda ek nitelikler de istenebilmektedir. Şoför alımlarına başvurmayı düşünen adaylara bu noktalara dikkat etmelerini öneriyoruz.

HANGİ KADROLARA ALIMLAR YAPILIYOR?

İŞKUR üzerinden Türkiye geneli yapılan şoför alımlarında Şoför-Yük Taşıma kadrosu için 338, Şoför (Yolcu Taşıma) kadrosu için 174, Kamyon Şoförü kadrosu için 67, Tır-Çekici Şoförü kadrosu için 66, Servis Şoförü (Okul) kadrosu için 13, Traktör Şoförü kadrosu için 11, Kamyonet Şoförü kadrosu için 9, Minibüs Şoförü kadrosu için 4, Makam Şoförü kadrosu için 3, Kurtarıcı Araç Şoförü kadrosu için 1, Otobüs Kaptanı (Şoförü) kadrosu için de 1 şoför alımı gerçekleştirilmektedir.

ADAYLARIN DİKKAT ETMESİ GEREKENLER

Yukarıda yazılı şoförlük kadroları Türkiye geneli özel işletmeler tarafından yayımlanmıştır. Dolayısıyla şirketler kendi bünyelerinde istihdam edecekleri personellerin bazı nitelikleri de barındırmalarını isteyebilmektedirler. Bu nitelikler 3-5 yıl tecrübe şartı, en az lise mezunu olmak şartı, iki tip ehliyet ya da SRC veya psikoteknik belgeleri gibi sertifikalar olabilmektedir. Adayların taşıması gereken bu nitelikler üye girişi yapılarak görülebilmektedir. İŞKUR profilinize giriş yaptıktan sonra mutlaka bu detaylara göz atınız. Üye değilseniz bireysel olarak internet üzerinden üye olabileceğiniz gibi il ve ilçe İŞKUR müdürlüklerine gidip görevli memurlar aracılığıyla da başvuru yapıp, üye olabilirsiniz.

TÜM ŞOFÖR ALIMLARI İÇİN UYGULAMALARI İNDİR!

İOS> TIKLA

ANDROİD> TIKLA

Editör: TE Bilisim