Türkiye'nin önde gelen özel bankalarından bir tanesi olan QNB Finans bankası Türkiye genelinde çok sayıda personel alım ilanı yayımladı.

Eğitim düzeyinde en az lise mezunu olan, tecrübeli ve tecrübesiz adayların başvuru yapabileceği bankacı personel alım ilanlarında hangi pozisyonlarda alımlar yapılacak?

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR!

Enpara ve Finans bankasına alım yapılacak pozisyonlarda tele satış temsilcisi, Enpara.com çözüm merkezi müşteri danışmanı, müşteri geri kazanım ve tutma görevlisi, çözüm merkezi analitik ve performans yönetimi, saha müşteri danışmanı ve genel başvurular için başvurular başladı.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Tecrübesiz ve tecrübeli bankacı alımları: Bankacı alımlarına başvuru yapmak isteyen adaylardan daha önce bankacılık deneyimi olmayanlar Genel Başvuru ilanına başvuru yapabilirler. Çözüm merkezi ve analitik performans yönetimi için Matematik, Fizik, Mühendislik, İstatistik, Bilgisayar bölümü mezunlarından daha önce bankacılık tecrübesi olan, analitik ve stratejik düşünebilen SQL yetkinliğe sahip exel bilgisi bulunan SAS kullanabilen İngilizce bilen adaylar başvuru yapabilecek.

Lise mezunu bankacı alımları: Lise mezunu adayların başvuru yapabileceği pozisyonlarda Tele satış danışmanı alımları gelmekte. Adayların 28 yaşını aşmamış olmaları satış konusunda kariyer yapmayı hedeflemiş olmaları, ikna ve becerisi yüksek, erkek adayların askerliğini tamamlamış yada 2 yıl tecil ettirmiş olmaları gerekmektedir.

Öğrenci banka personel alımları: Eğitimlerine devam eden adayların başvuru yapabileceği pozisyonlarda ise Enpara.com çözüm merkezi müşteri danışmanı pozisyonu bulunuyor. Adayların Üniversitelerin 3. veya 4. sınıflarında olmaları ile devamsızlık sorununun bulunmaması, vardiya esasına göre görev alabilmeleri, 28 yaşını aşmamış olmaları, iletişim gücü kuvvetli adaylar başvuru yapabilecek.

Başvurular kariyer ilan siteleri üzerinden alınacak. Adaylar başvuru şartlarını taşıdıkları ilanlara son başvuru tarihinden önce başvuru yapabilecekler.

Başvuru için: https://goo.gl/Sf3Ti2

Editör: TE Bilisim