Türkiye İş Kurumu her geçen gün yeni istihdam alanları ile ve kamuya ve özele personel alımı ilanları ile farklı pozisyonlarda personel ilanları yayımlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yani 02 Ekim 2019 tarihinde İŞKUR üzerinden yayımlanmış olan ilana göre QNB Finansbank bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere alım yapacak. Başvurularına ilanın tarihi ile başlamış olan adaylar için artık son günlere gelindi. Peki ilan hakkında detaylar nedir?

İLANIN DETAYLARI?

Alım Yapacak Banka: QNB Finansbank

İşveren Statüsü: Özel

Pozisyon: 500

Çalışma Şekli: Tam Zamanlı

Son Başvuru Tarihi: 31 Ekim 2019

Bu kapsamda QNB Finansbank 500 kişilik boş kadro ile bünyesine Satış Temsilcisi / Plasiyer pozisyonu için alım yapacağını ilan etmişti.  Başvuru yapacak adaylar mutlaka belirtilen nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İŞKUR aracılığı ile gelmiş olan ilanlara göre QNB Finansbank bünyesine alımını yapacapı banka personeli alımı ile adaylardna genel olarak, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Görevini yerine getirmesine engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Alım yapılacak pozisyon için gerekli niteliklere sahip olmak, ve diğer özel nitelikleri taşıyor olmak.

ÖZEL ŞARTLAR NEDİR?

  • Satış ekibinde çalışacak, sahada müşterileri ziyaret edecek ve satış yapacak olmak,
  • Pazartesi,Salı,Çarşamba,Perşembe,Cuma çalışabilecek olmak,
  • Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Olmak
  • 18 yaşını doldurmuş ve 35 yaşındna gün almamış olmak şartları aranıyor.

BAŞVURULARDA SON GÜN!

İŞKUR üzerinde 2 Ekim 2019 tarihinde yayımlanmış olan ilan için başvurularda son günlere gelindi. Adaylar başvrularını İŞKUR aracılığı ile yapacak olup Alımlar Şişli Hizmet Merkezi üzerinden yapılacaktır. Başvuru yapmak için https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00005192463&isyeriTuru=%C3%96zel adresi üzerinden giriş yapabilirsiniz.

BAŞVURU SÜRESİ UZAYABİLİR!

İŞKUR aracılığı ile gelmiş olan Finanasbank personel alımı ilanına başvurular 02 Ekim 2019 tarihinde yayımlanmış olup en geç 31 Ekim 2019 tarihine kadar yapılacak. İlanın yayımda kalmasının ardından 1 ay geçiş olup 500 kişilik pozisyona sadece 190 Başvuru yapılmıştır. Yeterli başvuru sayısına ulaşılmadığı için başvuru süresi uzatılabilir.

Editör: TE Bilisim