Çalışma Bakanlığı İşkur e-şube Portalından bankacı alımı. Bursa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından eni açıklanan bir ilana göre Finansbank Bankacı personel alımı gerçekleştirecek. Adayların bu alandaki başvuru şartlarında daha önce iş tecrübesi şartı aranmadan başvuru yapılabilecektir. Başvuru şartları aşağıda açıklanmıştır.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Adayların yaş şartında En az 18 yaşını doldurmuş olmaları, eğitim şartında ortaöğretim lise ve dengi okullardan mezun olmaları, en fazla 33 yaşında olmaları, tercihen B sınıfı ehliyete sahip olmaları, Bursa il merkezi ve tüm ilçelerde İnegöl, Mudanya, Kemalpaşa, Karacabey, Gemlik, iller olmak üzere istihdamda gerçekleştirilecek. Adayların bankacılık ürünü tanıtımı satımı ile görevleri olacak. Çalışma saatlerinde hafta sonu tatil olacak. Hafta içi ise sabah 9 akşam 18 saatleri arasında görevlendirileceklerdir. Başvurular İŞKUR e-şube portal üzerinden gerçekleştirilecek ilana erişmek için 00005514181 Numaralı ilanı arama yaparak başvuruları tamamlayabilirsiniz.

KAMU BANKASINA PERSONEL ALIMI;

EXİM Bank 25 Mayıs 2020 tarihinde başvuruları başlayan ve 12 Haziran tarihine kadar devam edecek olan uzman yardımcılığı sınavı için alım yapacak. Adaylar bu alımda yabancı dil sınavı YDS puanı ve KPSS'den en az 70 puan almak gerekmektedir. Yaş şartlarında ise 35 yaşını aşmamış olmaları daha önce Eximbank sınavına girerek sınav aşamasından elenmemiş olmaları gerekmektedir.

Kamu Bankasına 2 Farklı Kadroda Personel Alımı Yapılacak!

Editör: TE Bilisim