Ülkemizin önemli bankaları arasında yer alan ve Türkiye'nin dört bir yanında bulunan çok sayıda şubesi ile binlerce kişiye hizmet vermekte olan Kuveyt Türk yatırımlarını sürdürmekte ve müşteri hacmini geliştirmek için farklı noktalara hizmetlerini taşımaktadır.

Buna göre şube ile genel müdürlükleri için açık olan pozisyonlara banka memuru alımı yapan Kuveyt Türk kamuoyuna kariyer siteleri aracılığı ile yeni ilanlar yayımladı. Buna göre Kuveyt Türk kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda banka memuru alımı yapacak. Peki alımlar hangi pozisyonlar için yapılacak ve alıma ilişkin detaylar nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Kuveyt Türk bankası iş ilanları için banka memuru alımı gerçekleştirmektedir. Peki alıma ilişkin ilan detayları nedir? Buna göre adayların pozisyonlar için aranan asgari düzeyde diplamaya sahip olmak, kılık kıyafete önem vermek, bilgisayar ve internet kullanımında iyi olmak, bazı pozisyonlar için tecrübe sahibi olmak, genç dinamik kişi olmak, pozitif ve güler yüzlü olmak, müşteri ilişkilerine önem vermek şartları aranmaktadır. Peki pozisyonlar nelerdir ve alımlar nasıl yapılacak?

ALINACAK POZİSYONLAR NEDİR? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Kuveyt Türk farklı pozisyonlara banka memuru alıyor. Peki alınacak pozisyonlar nedir? Buna göre Ar-Ge mühendisi, sistem izleme yetkilisi, ürün geliştirme uzman yardımcısı, bankada kampüs, harcama itiraz yetkilisi, mobil teknolojiler yazılım mühendisi, uyum uzman yardımcısı, engelli personel, bireysel pazarlama müdürü, segment yönetim uzman yardımcısı pozisyonları için banka memuru alımı yapılmaktadır. Adaylar başvurularını gerçekleştirmek için https://goo.gl/do6QmG linkini adayların kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

DİĞER BANKA İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim