Kuveyt Türk Katılım Bankası, Türkiye geneli büyük yatırımlar gerçekleştirmekte, yeni şubeler açılışları yapmakta ve bankada işlemlerin hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi için banka memuru ve personeli alımı ilanları yayımlanmaktadır. İlanlar genel olarak Kuveyt Türk Katılım Bankası adına interaktif iş ilanları siteleri üzerinden duyurulmaktadır.

Kuveyt Türk Katılım Bankası tarafından hazırlanan ve interaktif iş ilanları siteleri üzerinden duyurulan ilanlara bakıldığında 20 pozisyon için personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için memur alımı yapılacak ve detaylar nedir.

MEMUR İLAN BİLGİLERİ

Alım Yapacak Banka: Kuveyt Türk Bankası
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda
Farklı Pozisyon Sayısı: 20

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Kuveyt Türk Bankası kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 20 kadro için banka memuru alımı gerçekleştirmektedir. Peki alım yapılacak pozisyonlar nedir. Yayımlanan ilanlara bakıldığında;

Bankada Kampüs Genel Müdürlük Kadroları
BT Kalite Güvence Mühendisi
Metin Yazarı (Bankada Kampüs)
Kurumsal İletişim Uzman Yardımcısı
Gişe Yetkilisi / İstanbul Avrupa
Veri Yönetimi ve İş Zekası Uzmanı
Web Teknolojileri Yazılım Mühendisi
Yazılım Test Mühendisi
Bireysel Bankacılık Satış Uzm. Yrd.-İstanbul AVR
Ürün Geliştirme Uzman Yardımcısı

BAŞVURU DETAYLARI

Kuveyt Türk bankası yukarıda yer alan pozisyonlar için banka memuru alımı yapacaktır. Peki başvurular nasıl yapılacak. Aşağıdaki linki takip edecek olan adaylar tüm pozisyonlar için başvurularını gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/3tf2ux
DİĞER BANKA İLANLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim