Türkiye İş Kurumu bir çok kurumu ve firmaya personel istihdamı sağlamaya devam ediyor. İŞKUR üzerinden personel alımı yapan kurumlar arasında bankalarda bulunuyor. Türkiye'nin farklı illerinde şubesi bulunan 30'dan fazla devlet ve özel banka bulunuyor. Adaylardan en az lise mezunu olan ya da öğrenim düzeyinde önlisans ile lisans mezunu olan ve bankacılık kariyerine Türkiye’nin önde gelen bankaları arasında çalışmak isteyen adaylara yönelik başvurular devam ediyor. Hangi Bankalarda personel alımı yapılacak? Hangi unvanlarda alımlar var?

ALIM YAPILAN POZİSYONLAR!

Türkiye'nin bir çok ilinde farklı unvanlarda ki alımlardan bazıları şöyle; müşteri hizmetleri görevlisi asistanı, büro memuru, kasiyer, beden işçisi, satış danışmanı, satış temsilcisi unvanlarında alımlar yapılacak. Türkiye'nin önde gelen bankalarından Finansbank, Akbank, Denizbank ve İşbankası kadrosuna toplamda 131 personel istihdam edecek.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Bankacı personel alımlarına başvurular Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yapılacak. İŞKUR üzerinden ve şubelerde iş ve meslek danışmaları aracılığı ile bankacı alımlarında başvuru yapılabilecek. 

Başvuru için: https://goo.gl/baWSVi

Editör: TE Bilisim