Türkiye genelinde 35'ten fazla kamu ve özel banka bulunuyor. Bu bankalar arasında kamu bankaları olan Halkbank ve Ziraat Bank Geçtiğimiz günlerde yeni ilanlar açıkladı. Halkbank bankacı alımı sınavı Anadolu Üniversitesi tarafından gerçekleştirildi. Personel alımı başvuruları ise halen devam ediyor. Şimdi bu haberimizde ise özel bankaların açmış olduğu ilanları aktarmak istiyoruz. Türkiye İş Bankası Çalışma Bakanlığı İŞKUR üzerinden çok sayıda bankacı alımı ilanı açıklıyor. Bu kadrodan normal ve engelli adaylar başvurularını gerçekleştirebiliyorlar. Açıklanan ilanların bir kısmı satış danışmanı ve uzmanı kadrosunda oluyor adaylar. Bankanın sahibi olduğu kredi kartları ve bankacılık hizmetlerinin müşteriler satışını gerçekleştirmek ile görevlendiriliyorlar. 

İŞBANKASI BANKACI ALIMI;

Bir diğer gelişme ise 2 farklı kadro için oldu Türkiye İş Bankası 2 personel alımı için ilana çıktı. Bu ilanları kariyer Portalı üzerine adaylara duyuruldu. Biz de işin olsa okuyucularına anında gelişmelerden öğrenebilmeleri için başvuru sürecini ve başvurular istenilen genel şartları ve bazı detayları aktarmak istiyoruz.

Türkiye İş Bankası kariyer Portalı üzerine açıkladığı ilanı göre bankanın İstanbul ilinde bulunan genel merkezi genel müdürlük  binasında çalıştırmak üzere uzman yardımcısı alımı yapacak. Uzman yardımcılığı kadrosu bankalarda en çok tercih edilen pozisyonlardan bir tanesidir. Bankada mevcut görevli gişe personeli de bu kadrolara at alabilmektedirler. Bazı kurumlar dışarıdan alım yaparak. Kadrolardaki ihtiyacı gidermek istemektedir. İş Bankası 13 Ağustos Perşembe günü saat 12'ye kadar başvurular internet üzerinde alacak ve 20 Ağustos 2020 Perşembe günü ise sınav yapacak. Adayların sahip olması gereken şartlardan, yaş şartında 30 yaşın doldurmamış olmaları, mezun şartları Lisans mezunu son sınıfta olmuş olmaları gerekiyor.

UZMAN YARDIMCISI BAŞVURU ŞARTLARI;

Diğer ilanda ise; veri tabanı uzmanı Siber güvenlik uzmanı Bulut Bilişim ve platform mühendisi iletişim ve algı yönetimi mühendisi bilgi sistemleri iç kontrol uzmanı teknoloji takımında görevlendirmek üzere alım olacak. Bu kadro için yabancı dil İngilizce şansına sahip olmaları isteniyor. Adayların 30 yaşını doldurmamış olmak kamu haklarından mahrum olmamak, erkek adayların askerlikle ilişiği olmaması gibi şartlar aranıyor. 

TEKNOLOJİ KADROLARINDAKİ ALIMLARDA İSTENİLEN BAŞVURU ŞARTLARI:

Türkiye İş Bankası 1924 tarihinde Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kurulan ve bugüne kadar 93 yıllık geçmişi bulunan Türkiye'nin en köklü bankalarından bir tanesi konumundadır. İş Bankası'nın Türkiye genelinde ve dünya genelinde 24000 çalışanı bulunuyor yurtdışında ise yüz civarında bankamatiği bulunuyor. Yurtdışı şubelerinden bazıları; Rusya, Gürcistan ve Almanya'da faaliyet göstermektedir. Bunun yanı sıra Mısır ve Çin'de de temsilcileri bulunuyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK? Uzman Yardımcısı kadrosundaki alımlara başvuru için https://bit.ly/2Pi8xhL adresinden, bilişim kadrolarındaki alımlarda ise https://bit.ly/3i17Ypc adresinden başvuru işlemleri yapılacak. 

BAŞVURU SON TARİHİ NEDİR? Uzman yardımcısı alımlarında 13 Ağustos 2020 Perşembe saat 12:00'a kadar başvuru devam edecek. 20 Ağustos 2020 tarihinde başvuruların değerlendirme sonuçları açıklanacak.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim