İş Bankası yeni ilan yayımladı. Resmi İnternet adresi üzerinde yayımladığı memur alımı ilanına göre İş Bankası bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 3 farklı bölgede uygulayacağı sınav ile müfettiş yardımcısı alımı yapacağını açıkladı. Ayrıca ilan için başvurular Bugün başlamış olup Mayıs ayına kadar devam edecek.

İş Bankası bünyesinde hizmet verecek olan Müfettiş Yardımcıları Bankanın Yurt içi veya Yurt dışı şubelerinin bilgi sistemleri ve Bankacılık süreçlerinin Genel Müdürlüğü birimlerinin kontrol edilmesinde rol oynak.

Uygulanacak Müfettiş Yardımcılığı Giriş sınavı ile belirlene yapılıyor. Giriş sınavı 3 farklı bölgede gerçekleştirilecektir.

2022 Yılı Memur Alımı İlanları Devam Ediyor!

İş Bankası memur alımı başvuru ilanları 2022 yılı başından beri yayımlanıyor. Daha önce bizimde dediğimiz gibi İş Bankası 2022 yılı çok sayıda personel alımı gerçekleştirecek. Bu kapsamda yeni Mart ayında gelen ilana göre Bankası bünyesine Müfettiş Yardımcısı alacak.

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Sağlık açısından görevini yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Herhangi bir kurum yada kuruluşa mecburi hizmet zorunluluğu olmamak, Daha önce İş Bankası tarafından açılan herhangi bir sınava katılıp Mülakat aşamasında elenmemiş olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gibi genel şartlar aranacak.

Özel Başvuru Şartlar:

Yabancı Dil Şartı: İngilizce, Almanca veya Fransızca dillerinden birini çok iyi derecede bilmek ve açıklama penceresinde yer alan sertifikalardan birine sahip olmak.

Eğitim şartı: En az dört yıllık Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak.

Yaş Şartı: Son başvuru tarihi ( 15 Mayıs 2022 ) itibarş ile 30 yaşını doldurmamış olmak.

Sertifika ve Özgeçmiş Şartı: Belirtilen niteliklere sahip yabancı dil sertifikası ya da internet üzerinden temin edilen sonuç belgesinin 10 Haziran 2022 tarihine kadar resimli özgeçmişinle birlikte [email protected] adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Başvurular Sadece İnternet'ten Yapılacak!

İş Bankası memur alımı için başlvurular sadece İnternet'ten gerçekleştirilecek. Başvurular ilanın yayımlanması ile birlikte başladı. En geç 15 Mayıs 2022 tarihine kadar devam edecek. Başvuru yapacak adaylar başvurularını sadece İş Bankası kariyer adresi üzerinden gerçekleştirmeleri gereklidir.

Başvuru Ekranı: https://ik.isbank.com.tr/is-ilani-detayi/mufettis-yardimcisi-2022MY1

Başvuru için bağlantıyı kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırınız.