Bankalara personel alımı ilanları gelmeye devam ediyor. Son olarak yayımlanmış olan ilana göre İş Bankası bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere iki farklı pozisyonda alım yapacağını belirtti. Yayımlanan ilana göre Uzman yardımcılığı sınavı ve Müfettiş yardımcılığı pozisyonları için alım yapılacak. Peki ilanların detayları nedir? Başvuru Şartları nedir? İşin Olsa ekibi olarak sizlere detayları bilgiler veriyoruz.

MÜFETTİŞ YARDIMCISI ALIMI:

İş Bankası bilgi sistemleri ve bankacılık süreçlerinin, Genel Müdürlük bölümlerinin, yurt içi, yurt dışı şubelerinin, yönetimini kontrol ettiği iştiraki olan kuruluşlarının ve bilgi teknolojilerinin denetiminde görevlendirilecek Müfettiş yardımcısı alımı yapacak. Söz konusu Müfettiş yardımcılığı alım ilanına başvurular 30 Ekim 2019 tarihinde sona erecek. Sınav ise, 09 Kasım 2019 tarihinde Ankara ve İstanbul illerinde yapılacak.

UZMAN YARDIMCISI ALIMI:

İş Bankası İstanbul’da bulunan Genel Müdürlük Bölümlerinde görevlendirilecek üzere uzman yardımcısı adayları alacak. Bu yönde sınav yapacak banka başvuruları en geç 09 Ekim 2019 tarihine kadar kabul edecek. İlgili başvurusunu yapmış olan adaylara ise 16 Ekim 2019 tarihinde sınava ilişikin davet gönderilecektir.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Banka tarafından yapılacak Müfettiş yardımcılığı ve Uzman yardımcılığı giriş sınavlarına katılacak adayların bazı belirtilen nitelikleri taşıyor olmaları gerekmektedir. Bu kapsamda adaylardan aşağıdaki nitelikler aranacak.

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Üniversitelerin 4 yıllık eğitim verilen İlgili bölümlerinden mezun olmuş olmak,
  • Yazılı sınav tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak,
  • İngilizce, Almanca ve Fransızca dillerinden birini çok iyi derecede bilmek ve ilgili yabancı dil setirifikalarına sahip olmak şartı aranacak,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, muaf ya da en erken 2020 yılı Haziran ayına kadar tecil ettirmiş olmak,
  • Herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımamak ve kamu haklarından yoksun bulunmamak,
  • Daha önce, İş Bankası tarafından yyapılan sınavların herhangi birinin Değerlendirme Merkezi aktiviteleri veya mülakat aşamasında başarısız sayılmamış olmak,
  • Affa uğranmış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezasına hüküm giymemiş olmak
  • Sağlık durumu Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmak,

BAŞVURULAR:

İlgili banka personel alımı ilanlarına başvuru yapacak adaylar öncelikle belirtilen nitelikleri taşıyor olmaları gerekmektedir. Adaylar başvurularını İş Bankası İnsan kaynakları resmi internet adresi üzerinden gerçekleştireceklerdir. Başvurular Uzman yardımcılığı için en geç 09 Ekim 2019 tarihinek adar ve Müfettiş Yardımcılığı için en geç 30 Ekim 2019 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Başvuru için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

BAŞVURU ADRESİ: https://www.isbank.com.tr/TR/hakkimizda/insan-kaynaklari/Sayfalar/insan-kaynaklari.aspx

Editör: TE Bilisim