İş Bankası personel alımı ilanı yayımlanmıştı. Geçtiğimiz günlerde yayımlanan Şoför Alımı için başvurular hala devam ediyor. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını en geç 18 Ekim 2021 tarihine kadar gerçekleştirebilecekler. Ayrıca En az lise mezunu personel alımı yapılacak. Banka Personeli Alımı için adaylardan hangi nitelikler aranacak? Değerlendirme süreci nasıl olacak? Sınav ne zaman?

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İş Bankası Şoför Alımı için adaylar başvurularını sadece Elektronik ortamda en geç 18 Ekim 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bu kapsamda İş Bankası kariyer adresi üzerinden alınacak başvurular için üyelik oluşturmanız gerekli ve ilgili alanların doldurulması ile başvuru yapılacaktır.

BAŞVURU EKRANI: https://ik.isbank.com.tr/is-ilani-detayi/sofor-2021SFR2

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

İş Bankası Şoför alımı için adaylardan en az lise veya ticaret meslek lisesi mezunu olmak, 28 yaşını doldurmamış olmak, Askerliğini yapmış olmak, En az B sınıfı sürücü belgesine 2016 yılından beri sahip olmak, İstanbul'da ikamet ediyor olmak, SRC1 ve SRC2 belgelerinden herhangi birine, SRC3 ve SRC4 belgelerinden herhangi birine sahip olmak ve 18.10.2023 tarihine kadar geçerli bir psikoteknik belgesine sahip olmak gereklidir.

SINAV NASIL YAPILACAK

Başvuruda bulunan adaylar öncelikle banka tarafından mülakat tarzında yapılacak online sınava katılacaklar. Sonrasında ise Araç Sürüş Testi ile Ulaştırmadan sorumlu yöneticilerle sürüş becerilerinin gözlemleneceği sürüş testine katılım yapılacaktır.

DİĞER BANKA PERSONELİ ALIMI İLANLARI BURADA