Türkiye İş Bankasına çok sayıda personel alımı yapılacak. Türkiye'nin önde gelen özel bankaları arasında bulunuyor. Türkiye İŞ Bankası 1924 yılında kurulan ve Türkiye'nin ilk bankası olarak bankacılık faaliyetlerine devam eden önde gelen bankalardan bir tanesi konumunda bulunuyor. Türkiye İş bankası bankacılık kariyerine İşbankasında devam etmek isteyen yada işe alımlarda İşbankasında görev almak isteyen adayların çok tercih ettiği bankalar arasında bulunuyor. Personel alım ilanları ile kadrosunda ihtiyaç bulunan şubelerde görev almak üzere çağrı merkezi personel alımı yapılacak. 

İş Bankası resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruya göre çağrı merkezi memur alımı başvuruları ne zamana kadar yapılacak ve başvuru şartları neler belli oldu. Yayımlanan ilana göre kazanan adaylar İstanbul ilinde bulunan şubelerde görev alacaklar.

İstanbul Avrupa Yakasında bulunan çağrı merkezi biriminde görev alacak olan personellerin seçimi için 7 Mayıs tarihinde sınav yapılacak. Sınav izleyen diğer günlerde düzenlenecek. 

BAŞVURU TARİHLERİ;

Başvurular sadece online olarak gerçekleşecek. cv.isbank.com.tr internet sitesi üzerinden alınacak olan başvurular 30 Nisan tarihinde son bulacak. Belirtilen adreste aday kariyer portalı üzerinden saat 12:00'ye kadar başvuruda bulunması gerekiyor. Adaylardan başvurusunun olumlu bulunması halinde sınava davet edilecekler. 

BAŞVURU KOŞULLARI;

Adayların en fazla 30 yaşını doldurmamış olmaları gerekmektedir. İstanbul Avrupa yakasında ikamet etmeleri, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış ya da 2019 Ağustos tarihine kadar tecil ettirmiş olması gerekiyor. Eğitim şartlarında ise adayların 7 Mayıs tarihinde mezun durumda olması ya da 4 yıllık bölümlerden başvuru kılavuzunda açıklanan fakültelerin ilgili bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir. Daha önce İş Bankası alımlarından mülakat aşamasında başarısız olanlar sınava başvuru yapamayacak. Adayların sağlık durumlarının Türkiye'nin her yerinde görev almaya uygun olması gerekmektedir. Herhangi bir suç nedeniyle ceza almamış olmaları gerekmektedir.

YAZILI SINAV NE ZAMAN YAPILACAK?

Başvurusu kabul edilen adaylara İstanbul’da 7 Mayıs 2018 tarihinde sınava alınacaklar. Adayların başvuru süreci sonucunda uygun bulunmaları halinde kendilerinden istenilen belgeleri hazırlamaları ve teslim etmeleri için süre verilecek. İlgili ilana ulaşmak için aşağıdaki başvuru kılavuzunu inceleyebilirsiniz. İşin olsa ekibi olarak bankacı alımlarını aktarmaya devam edeceğiz. 

Başvuru Kılavuzu için tıklayın

Editör: TE Bilisim