İş Bankası Aralık Ayı 2021 perosnel laımı başvuruları devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda yayımlanmış olan personel alımı ilanına başvuru koşullarını taşıyan adaylar başvuruda bulunabilecekler. Bu anlamda İş Bankası 7 farklı alanda olmak üzere Banka Personel Alımı yapacak. Ayrıca başvuru şartlarını taşıyan adaylar farklı sınavlara katılarak başarılı olanların görev başlangıcı gerçekleştirilecek.

Başvuru ve İşe Alım Süreci Nasıl Olacak?

Banka personeli alımı için adayların merak ettiği konulardan biriside başvuru süreci ve iş alım sürecidir. İş Bankası Personel alımları için,

Adaylar öncelikle şartlar doğrultusunda başvuru yapacak. Başvurusu onaylanan adaylar Genel Yetenek Sınavı, Yabancı dil Sınavına katıldıktan sonra başarılı olan adaylar, Değerlendirme merkezinden geçerek İnsan Kaynakları ile görüşeceklrdir.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Adayların başvuru için, Uyruk, Askerlik, Sağlık, Yabancı Dil, Yaş, Eğitim şartlarını taşıyor olmaları gerekmektedir.

Bu doğrultuda;

Hangi Alanlarda Personel Alımı Yapılacak?

İş Bankası 7 farklı alanda personel alımı yapılacak olup Alımlar Sistem Uzmanı pozisyonunda gerçekleştirilecek. İş Bankası, 

  • Veri Uzmanı
  • Siber Güvenlik Uzmanı
  • DevOps Mühendisi
  • Bulut Bilişim ve Platform Mühendisi
  • İletişim ve Ağ Yönetimi Mühendisi
  • Bilgi Sistemleri İç Kontrol Uzmanı
  • Veritabanı Uzmanı

pozisyonlarında personel alacak.

Sistem Uzmanı Alımı Maaş ve Sosyal Olanaklar Nedir?

İş Bankası Sistem Uzmanı alımı için, Aylık ücretinin yanı sıra, yılda 4 maaş tutarında ikramiye sağlıyoruz. Genel Kurul tarafından Bankamızın bir önceki  yıl performansı ölçüsünde belirlenen oranda yılda 1 kez kar payı ödemesi yapılır.

İş Bankası personelleri sosyal ihtiyaçlarını karşılamak için banka sosyal haklarını destekliyor. Adaylara,Sağlık Yardım, Öğle Yemeği, Servis, Çocuk Zammı, Evlilik, Doğum ve Doğal afet Yardımları sağlayacaklar.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Adaylar başvurularını sadece İş Bankası kariyer adresi üzerinden gerçekleştirecekler. Bu bağlamda aşağıda sizlerle paylaşacağımız bağlantı sayesinde Online başvuru yapabileceksiniz.

BAŞVURU ADRESİ: https://ik.isbank.com.tr/is-ilani-detayi/sistem-uzmani-alimi-2021SIS3