ING Bank ülkemizin en hızlı büyüme potansiyeline sahip bankalar arasında yer almaktadır. Gençler başta olmak üzere işçiler ve emekliler için pek çok kampanya yapan müşteri çekmeye çalışan uygun faiz oranları ile mevduat hesapları açan ve yine uygun faiz oranları ile kredi veren ING bank kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alım ilanları yayımlamaya devam ediyor. Resmi internet sitelerinde bulunan ING Bank kariyer sayfası aracılığı ile adaylara duyuru yapan banka yine interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile de boş pozisyonları bildirmekte ve buradan başvuruları kabul etmektedir. Yeni yayımlanan iş ilanlarına bakıldığında ING Bank'ın kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılmakta ve kaç personel alınacak?

Hangi Pozisyonlar İçin Personel Alımı Yapılacak

ING Bank kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapılacağı duyurdu. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak?

ING Menkul Değerler/Yetkili Yardımcısı
Yazılım Uzmanıİş Zekası Yönetimi Uzman Yardımcısı
CRM ve Müşteri Analitiği İş Yöneticisi
ING Faktoring/İhracat Müş. İlş. Yetkili Yardımcısı
Yarı Zamanlı Eleman
Mikro Portföy Yetkilisi
Kobi, Ticari ve Kurumsal Bankacılık İş Analisti
Media Planning Assistant Manager

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere çok sayıda farklı pozisyon için personel alımı başvuruları başladı. Her pozisyonlar için ayrı ayrı nitelikler belirtilmiş olup adayların bu niteliklere sahip olması gerekmektedir. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir.

http://www.kariyer.net/ing-bank-is-ilanlari-c19589-p10526/
Editör: TE Bilisim