ING Bank her sene kedni bünyelerinde istihdam etmek üzer ok sayıda banka personeli alımı yapmaktadır. Alımlar hakkında ING Bank resmi internet sitesinde bulunan kariyer sayfası aracılığı ile açık pozisyonları duyurmaktadır. Yine interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile de açık pozisyonlar hakkında bilgi vermekte olan ING Bank başvuruları bu kanal üzerinden kabul etmektedir. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında farklı pozisyonlar için çok sayıda personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki ING Bank hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak? Bu pozisyonlara başvuracak olan adaylarda bulunması gereken nitelikler nedir?

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

ING Bank kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere açık pozisyonları interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurdu. Peki ING Bank hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak?

İK İş Ortaklıkları Dönemsel Çalışan
Kobi Bankacılığı Portföy Yönetmeni / Yetkilisi
Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi
Fiyatlama Modelleri İş Yöneticisi
IK Ücret ve Performans Yönetimi Yetkilisi
ING Menkul Değerler/Yetkili Yardımcısı
CRM ve Müşteri Analitiği İş Yöneticisi

Yukarıda bulunan pozisyonlar başta olmak üzere ING Bank çok sayıda personel alımı yapacak. Ancak alımlar için adayların en az önlisans mezunu olması gerekmekte olup pek çok pozisyon için ise lisans mezunu aday alımı yapılmaktadır. Sizde detayları öğrenmek ve başvuru yapmak istiyorsanız aşağıda ki linki takip ediniz.

http://www.kariyer.net/ing-bank-is-ilanlari-c19589-p10526/
Editör: TE Bilisim