Ülkemizde uzun süredir faaliyet gösteren ve yabancı sermayeli olarak açılmış bankalardan bir tanesi olarak bilinen ICBC Turkey Bank Anonim Şirketi yatırımlarını sürdürmekte olup Türkiye'de faaliyet gösterdiği 44 şube sayısını artırmayı hedeflemektedir.

Açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için memur alımı gerçekleştirmekte olan ICBC Turkey Bank Anonim Şirketi ilanlarını hazırlayarak kamuoyuna kariyer siteleri aracılığı ile duyurmaktadır. Yeni ilanlara bakıldığında farklı pozisyonlara ICBC Turkey Bank Anonim Şirketinin çok sayıda personel alımı yaptığı görülmektedir. Peki pozisyonlar nelerdir ve adaylar nasıl başvuru yapacak?

ARANACAK ŞARTLAR NEDİR?

ICBC Turkey Bank Anonim Şirketi iş ilanları için banka memuru alımı yapıyor. Peki aranacak şartlar nelerdir? Buna göre adayların asgari düzeyde diplomaya sahip olmak, çoğu pozisyon için iyi seviyede yabancı dil biliyor olmak, ekip çalışmasına yatkın olmak, bilgisayar kullanmayı biliyor olmak, bazı pozisyonlar için tecrübeli olmak, iletişim becerisi yüksek olmak, yoğun vardiya sistemine sahip olmak şartları aranmaktadır. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve adaylar müracaatlarını nasıl yapabilir?

ALINACAK POZİSYONLAR ve BAŞVURU BİLGİLERİ NEDİR?

ICBC Turkey Bank Anonim Şirketi memur alımı yapıyor. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir? Buna göre Mali Kontrol ve Planlama Uzmanı, BT Denetçisi, Piyasa Riski Asistan Yöneticisi, Uluslararası Yerleşim ve Ticaret Finansman Müdürü, Uluslararası İlişkiler Uzmanı, ChargeBack Uzmanı, Gişe Memuru, Yazılım Geliştirici pozisyonlarına banka memuru alımı yapılmakta olup müracaatlarını yapacak olan adayların https://goo.gl/Gk3CLT linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırarak başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

DİĞER BANKA İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim