Türkiye'nin en köklü ve prestijli kamu bankalarından bir tanesi olan Halkbank, 1933 yılında başlayan faaliyetlerini ülke genelinde sürdürmeye devam ediyor. Dünyanın 159. büyük bankası konumunda bulunan bankanın genel merkezi İstanbul Ataşehir'de bulunuyor. 2017 yılında Osman Arslan'ın Ceo'luğunu üstlendiği bankada esnaf ve sanayici ve vatandaşlara uygun vade oranlarında kredi seçenekleri sunarak ekonomik anlamda destekler sağlanıyor. Bankanın Türkiye genelindeki personel kadrolarında da gişe görevlisi, uzman yardımcısı, müfettiş kadrolarındaki istihdamlar devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Anadolu Üniversitesi tarafından açıklanan sınava başvurular alınarak adaylara sınav tamamlandı. Yeni ilanda ise herhangi bir yazılı sınav olmayacak. KPSS'siz personel alımı olacak. Detaylar şu şekilde;

BT Kıdemli uzman developer alımında adaylar yazılım geliştirmek ve iç müşterilerine yönelik olarak uygulama ve servi yazılımı faaliyetlerinde bulunacaklar. SDLC süreçlerine ve standartlara uyum sağlayabilen, kurumsal sistemler bünyesinde geliştirilecek alt yapı ve mimari iyileştirmeler yapabilmesi, yazılımdan sorumlu olunan ürün yada servislerin konusundaki yaşanan problemlerin çözüme kavuşturulmasında görevleri olacak. Projelerdeki zaman planını uyum içerisinde gerçekleştirmeleri gerekiyor. 

BAŞVURU ŞARTLARI;

Mühendislik Fakültelerinden örgün mezun olmak, Bankacılık sektöründen 2 yıl, yazılım geliştirme süreçlerinde 3 yıl tecrübe şartı aranacak. SDLC görevinde bulunmuş olmak, DB yönetimi ve performans MS-SQL BPM, Object Server yönetimi, konularında tecrübe sahibi olmak gerekmektedir. Diğer iş tecrübe şartlarına sahip olmak ve iyi derecede İngilizce bilgisinin olması, takım çalışmasına uygun olmak, ikna kabiliyeti yüksek olması, koordinasyon becerisinde olması erkek adayların askerliğini tamamlamış olamaları gerekli olacaktır.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Adaylar ilgili ilanlara başvurularını https://bit.ly/35g6xjd adresi üzerinden tamamlayabilirler. 

Editör: TE Bilisim