Halkbank personel alımı yapacağını ilan etti. Yayımlanmış olan ilana göre Halkbank KKTC de görevlendirmek üzere personel alacak. Bu bağlamda Halkbank adaylara sınav yapacak. Sınava katılacak adaylar için başvuru şartları ve sınav başvuru ücretleri ilanın başvuru kılavuzunda belirtilmektedir. Buna göre Halkbank toplamda 8 kişilik boşluk ile Kıbrıs ta bulunan şubelerine Servis görevlisi istihdam edecek.

SINAVA KATILMA ŞARTLARI NEDİR?

Halkbank adaylardan sınava katılmaları için, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Bankacılık kanuna göre bankalarda çalışması yasaklanmamış olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Halkbank tarafından yapılacak araştırma sonucunda tutum, özgeçmişleri ve davranış bakımından mesleğine uygun olmak, Sağlık açısından görevini yerine getirmesine engel olabilecek bir sağlık sorunu olmamak, Üniversitelerin en az dört yıllık eğitim veren bölümlerinden mezun olmuş olmak, 01 Ocak 1989 ve sonrası doğumlu olmak gibi nitelikler aranacak.

SINAV ÜCRETİ:

Adaylar başvuru yapabilmeleri için sınav başvuru ücreti olan 95 TL yi başvuru şartlarını yerine getirmesi ile tahsil edilecek olup bu sınav ücreti Yıldız Teknik Üniversitesi Sınav Merkezinin Bankamız nezdindeki hesabına sınav başvurusundan önce yatırılacaktır.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi olan 01 Mart 2019 tarihi itibari ile birlikte başladılar. Bu sebeple henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını en geç 18 Mart 2019 tarihine kadar saat 17:00 a kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını Halkbank resmi internet sitesi üzerinden ulaşabilecek olan http://sinav.yildiz.edu.tr adresinden yapılacak; şahsen veya posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. İlan hakkında detaylara ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın tam Metni

Ayrıca diğer banka memur personel alım ilanlarına ulaşmak için İşin Olsa mobil uygulamasını telefonunuza indirerek ilanlardan anında haberdar olabilirsiniz.

İnstagram Hesabımız İçin Buraya Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

Twitter Hesabımızı Takip Etmek İçin Buraya Tıklayınız

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.