Halkbank geçtiğimiz günlerde yayımladığı ilana göre 2020 yılı için farklı kadrolarda ve şehirlerde bulunan şubelerinde görevlendirmek üzere personel alacak. Başvurular 29 Haziran 2020 tarihi ile 12 temmuz 2020 tarihleri arasında alındı. Adaylar şimdi sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak etmeye başladılar. Bizde İşin Olsa ekibi olarak bu haberimizde banka personeli olmak isteyen adayların meraklarını gidereceğiz.

2020 YILI PERSONEL ALIMI KADROLARI NEDİR?

Halkbank bünyesine 2020 yılı için farklı kadrolarda personel alımı yapacağını bildirmişti. Bu kapsamda alımlar, Banko Hizmetleri Asistanı(Servis Asistanı), Bilgi Teknolojileri Müfettiş Yardımcısı, Bilgi Teknolojileri İç Kontrolör Yardımcısı, Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı ve Uzman Yardımcısı kadrolarında yapılacak.

GİRİ ŞSINAVI YAPILACAK!

Başvuru yapmış olan adaylar sonuçlar açıklandıktan sonra Giriş sınavına katılacaklar. Giriş sınavı faklı bölgelerde yapılacak. Söz konusu giriş sınavı 8 Ağustos 2020 tarihinde yapılacak. Aşağıdaki sınav takvimleri sayesinde sınav yerlerini ve sınav sürelerine ulaşabilirsiniz.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Başvurusu kabul edilen adaylar, sınav yeri ve saatini bildiren sınav giriş belgesini; 3 Ağustos 2020 – 7 Ağustos 2020 tarihleri arasında sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ adresinden “E-posta adresi” ve “Aday Şifresi” girerek alabileceklerdir.

Adaylar sınava girebilmek için, “Sınav Giriş Belgesi” ile birlikte; üzerinde silinti, kazıntı ve bir değişiklik yapılmamış olan, taşıdığı bilgilerden tereddüt duyulmayan, fotoğrafları ile tanınmalarına engel teşkil etmeyecek nitelikte Fotoğraflı Nüfus Cüzdanı, TCKN bilgisi içeren Sürücü Belgesi veya geçerlik süresi devam eden Pasaport ibraz etmek zorundadırlar. Sınav Giriş Belgesi posta ile gönderilmeyecektir.

SONUÇLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN GRUBUMUZA SENDE KATIL ANINDA HABERDAR OLA. TIKLA KATIL

SINAV KONULARI NEDİR?

Banko Hizmetleri Asistanı Alımı Sınav Bilgileri

BT Müfettiş Yardımcısı ve İç Kontrolör Yardımcısı Alımı Sınav Bilgileri

Müfetttiş, İç Kontrolör ve Uzman Yardımcıları Alımı Sınav Konuları

HALKBANK MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI, İÇ KONTROLÖR YARDIMCILIĞI VE UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI İLANI

HALKBANK BT MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI VE BT İÇ KONTROLÖR YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI İLANI

HALKBANK BANKO HİZMETLERİ ASİSTANI GİRİŞ SINAVI İLANI