Türkiye'nin önde gelen özel bankalarından bir tanesi olan Garanti Bankası; öğrenci, çalışan işçi - memur ve emekliler için yaptığı kampanyalar ile giderek büyümeye ve şube açmaya devam ediyor. Büyük şehirler başta olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanın da bulunan şube ve atm'leri ile milyonlarca müşteriye hizmet vermekte olan Garanti Bankası bünyelerinde ki boş pozisyonların doldurulması için personel alım ilanları yayımlamaya devam etmektedir. Yeni yayımlanan açık iş pozisyonlarına bakıldığında Garanti Bankasının personel alacağı görülmektedir. Peki Garanti Bankası hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak ve bu pozisyonlara kimler başvuru yapabilmektedir.

Hangi Pozisyonlar İçin Personel Alınıyor

Garanti Bankası yayımladığı iş ilanları ile personel alımı yapacağını duyurdu. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılıyor? Yayımlanan ilanlara göre;

GÜVENLİK GÖREVLİSİ
İŞTİRAKLER RİSKİ YÖNETMENİ
TELEFON BANKACILIĞI MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için Garanti Bankası personel alımı yapmaktadır. Güvenlik görevlisi pozisyonu için adayların en az lise mezunu olması gerekmekte olup diğer pozisyonlar için adayların lisans mezunu olması gerekiyor. Yine kadrolar için adayların sahibi olması gerektiği bazı nitelikler bulunmakta olup bu nitelikleri öğrenmek ve gerekli kadrolara müracaat yapmak isteyen adayların aşağıda ki linkleri takip etmesi gerekmektedir.

https://www.garanti.com.tr/tr/garanti_hakkinda/insan_kaynaklari/garantili_kariyer.page
http://www.kariyer.net/garanti-bankasi-is-ilanlari-c5100-p29983/
Editör: TE Bilisim