Garanti Bankası, resmi kariyer sayfası üzerinde yeni personel alım ilanlarını duyuruyor. Başvurmayı düşünecek ziyaretçilerimiz için ilgili ilan bağlantılarına haberimizde yer vereceğiz. Garanti Bankası personeli olmak isteyen adayların; T.C vatandaşı olması, kamu zararına faaliyetlerde yer almamış olması, herhangi bir yüz kızartıcı suçtan dolayı hüküm giymemiş olması, iletişim becerisi gelişmiş olması, askerlik hizmetini tamamlamış olması, banka tarafından daha önce yapılmış personel alım mülakatlarında başarısız olmamış olması, takım çalışmasına yatkın olması, dış görünüşüne özen göstermesi, ilgili bölümlerden mezun olması, mesleki bilgi ve tecrübe sahibi olması (deneyim kadroları için), kendisinden istenecek evrakları teslim edebilecek veya sunabilecek, bankanın sözlü, yazılı veya uygulamalı sınavlarında başarılı olabilecek kişiler olunması gerekmektedir.

HANGİ KADROLARA ALIMLAR YAPILIYOR ?

MÜFETTİŞ YARDIMCISI
BİLGİ SİSTEMLERİ DENETÇİ YARDIMCISI
TALENT DAY
TELEFON BANKACILIĞI MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ ( İNGİLİZCE ) - SİVAS
TELEFON BANKACILIĞI MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ - SİVAS
SEZONLUK MÜŞTERİ DANIŞMANI-AYDIN, MUĞLA, TRABZON, RİZE VE İLÇELERİ, BALIKESİR İLÇELERİ, ERDEMLİ, URLA, ANTALYA VE İLÇELERİ, KARASU, DİKİLİ, AĞRI İL VE İLÇELERİ
DIŞ TİCARET VE KREDİLER İŞLEMLERİ ASİSTANI-İSTANBUL
MÜŞTERİ DANIŞMANI - GEBZE, DARICA, ÇAYIROVA, İSTANBUL ANADOLU YAKASI / AVRUPA YAKASI
TELEFON BANKACILIĞI İNGİLİZCE MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ - SİVAS TÜRKÇE-SİVAS
GÜVENLİK GÖREVLİSİ İSTANBUL VE KKTC

İLANLARA ULAŞMAK VE BAŞVURU YAPMAK

Garanti Bankası yukarıda bahsedilen tüm kadrolara alımları resmi kariyer sayfası üzerinden duyurmuştur. Daha detaylı bilgiye ulaşmak ve başvuru yapmak isteyen ziyaretçilerimiz, aşağıda yer alacak bağlantıyı tarayıcılarının adres satırına kopyalayıp yapıştırarak; tüm ilanlara erişim sağlayabilirler. İlgili ilanlara yönelik başvurular aşağıda yer almaktadır.

İlan bağlantısı>  https://goo.gl/XnYFn7 (Tarayıcınızın adres satırına kopyalayıp yapıştırınız.)

TÜM BANKA MEMURU ALIMLARI CEP TELEFONUNUZA BİLDİRİM OLARAK GELSİN!

İOS> TIKLAYIN

ANDROİD> TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim