İlgi gören ilanlardan olan banka personeli alımlarında, yeni ilanlar yayımlanmaya devam ediyor. Yayımladığımız daha önceki banka personeli alımı ilanlarında, deneyimli kişilere yönelik ilanları sizlere aktarmış, yapılan alımların detaylarına değinmiştik. Bu haberimizde de deneyimsiz ve okuldan yeni mezun olmuş kişilere yönelik olarak, banka bünyesinde istihdam edilecek üzere alınacak banka personeli alımlarına değinmeye çalışacağız. Garanti Bankası tarafından yayımlanan ilanlara başvuru şartlarına ve başvuru bağlantılarına aşağıda yer alan haberimizden erişim sağlayabilirsiniz.

Garanti Bankası personel alımı yapacak, ilanlar yayımlandı

Garanti Bankası bünyesine deneyimsiz ve yeni mezun personeller katmaya hazırlanıyor. Yayımlanan bu ilanlara başvuru yapacak kişilerin; belirtilen bölümlerden mezun olmuş olması, T.C vatandaşı olması, sağlık problemi bulunmaması, kendini geliştirmeye açık olması, dış görünüşüne özen göstermesi, takım çalışmasına yatkın olması, mesai saatlerine özen gösterecek olması, iletişim becerisi gelişmiş olması, temsil ve muhakeme yeteneklerinin bulunması, 30 yaşını aşmamış olması, en az lisans veya meslek yüksekokulu mezunu, bankacılık alanında kariyer hedefleyen kişiler olması istenmektedir.

Hangi kadrolara alımlar yapılıyor?

Garanti Bankası tarafından yayımlanan ilanlarda Telefon Bankacılığı Müşteri Temsilcisi, Müşteri Danışmanı, Dış Ticaret ve Krediler İşlemleri Asistanı, Telefon Bankacılığı Müşteri Temsilcisi, Üniversite Öğrencisi gibi kadrolar üzerinden alımlar sağlanmaktadır. Yürütülecek alımlarda adaylarda ekstra nitelikler ve koşullar aranabileceğinden, başvurular öncesinde mutlaka ilan detaylarına göz atılmasını önermekteyiz. Yürütülecek banka personeli alımlarına, Garanti Bankası Kariyer sayfası üzerinden erişim sağlanabilmektedir.

İlanlara ulaşmak için uygulamalarımız

Tüm banka personeli memur alımlarından anında haberdar olmak için mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız.

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Instagram' da bizi takip etmek için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim