Türkiye genelinde şubeleri bulunan özel ve kamu bankalarına bankacı personel alım ilanlarına başvuru yapmak isteyen adaylara yönelik detayları aktarmaya devam ediyoruz. Kariyerine Garanti Bankasında başlamak isteyen ön lisans ve Lisans mezunu adaylar ile iş değişikliği nedeniyle bankacı alımlarına başvuru yapacaklar için Garanti Bankacı müşteri danışmanı alımları başladı.

BAŞVURU YAPILACAK POZİSYONLAR!

Muğla il ve ilçelerinde, İstanbul Avrupa Yakasında ve Sivas ilinde bankacı personel alımları yayımlanan pozisyonlarda; müşteri danışmanı, telefon bankacılığı müşteri temsilcisi pozisyonları gelmektedir. Adayların eğitim düzeyinde lisans mezunu olmaları, 30 yaşını aşmamış olmaları, alım yapılan il ya da ilçede ikamet ediyor olmaları, erkek adayların askerliği ertelemişi yada tamamlamış olmaları gerekmektedir.

Telefon bankacılığı müşteri temsilcisi alımlarına başvuru yapacak olan adayların çağrı merkezi genel müdürlük birimleri ile şubelerde diğer birimlerde görev alma imkanı bulunacak. Telefon bankacılığı için öğrenci olan adaylar da başvuru yapabilecek.

Başvuru detayları için: https://goo.gl/4JraJR

Editör: TE Bilisim