Ülkemizde yerli sermaye ile kurulan bankalar arasında yer alan ve son dönemlerde hızlı bir büyüme oranı yakalayan Fibabank Anonim Şirketi yatırımlarını sürdürmekte olup Türkiye geneli yaygın bir ağ oluşturabilmek için yeni şube açılışlarına da devam etmektedir.

Buna göre açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar dahilinde banka memuru alımı ilanları hazırlamakta olan Fibabank Anonim Şirketi ilgili ilanları kariyer siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurmaktadır. Fibabank Anonim Şirketi tarafından kamuoyuna duyurulan yeni ilanlara bakıldığında çok sayıda banka memuru alımı yapıldığı görülmektedir. peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve banka memuru alımına ilişkin detaylar nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Fibabank Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere yayımladığı iş ilanları için banka memuru alımı gerçekleştirmektedir. Peki ilan detayları nedir, adayların hangi şartlara sahip olması gerekmektedir? Buna göre adayların pozisyonlar için aranan asgari düzeyde mezuniyete sahip olmak, diksiyonu düzgün olmak, kılık kıyafetine özen göstermek, müşteri ilişkilerinde başarılı olmak, ekip çalışmasına yatkın olmak, sağlığı iş yapmaya yatkın olmak, bazı pozisyonlar için sertifika belge ve tecrübe sahibi olmak şartları aranmaktadır. Peki alınacak pozisyonlar nedir ve adaylar müracaatlarını nasıl yapabilir?

POZİSYON ve BAŞVURU DETAYLARI NEDİR?

Fibabank Anonim Şirketi hangi pozisyonlar için banka memuru alımı yapacak? Buna göre BT müfettişi, bireysel krediler operasyon uzmanı, fiba pörtföy, dönemsel eğitim ve gelişim yöneticisi, dış ticaret yönetmen yardımcısı, çağrı merkezi müşteri temsilcisi, kredi ve sigorta operasyonları yönetmen yardımcısı, sistem yönetimi yönetmen yardımcısı vb. gibi pozisyonlar için banka memuru alımı yapılmakta olup başvurular için  adayların https://goo.gl/wN6sH3 linkini kopyalaması, tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması ve müracaatlarını da buradan istediği pozisyon için gerçekleştirmesi gerekmektedir.

DİĞER BANKA İLANLARI BURADA