Emlak Bankası remsi internet sitesi üzerinde yeni ilanlar yayımladı. Yayımlanan ilanlara göre Emlak Bankası çok sayıda personel alımı yapılacak. Yeni Mezunlar içinde ilan bulunuyor ve ayrıca Genel Başvuru kapsamında personel alımı yapılacak olup İşin Olsa ekibi olarak sizlere başvuru şartları ve başvuru bilgilerini sizlerle haberimizde paylaşıyor olacağız.

YENİ MEZUN OLAN PERSONELLER ALINACAK!

Yeni mezun olan genç yetenekler Emlak Bankasında ilerleyen günlerde oluşacak başlangıç pozisyonları için değerlendirilebilecek ve niteliklere uygun pozisyonlar oluşması durumunda değerlendirme süreci için davet edilecektir.

Adayların başvuru yapabilmeleri için, 28 yaşından büyük olmamak, İletişim Kabiliyeti gelişmiş olmak, Analitik Düşünebilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Üniversitelerin iktisadi, idari bilimler ve mühendislik lisans programlarından mezun gibi nitelikler aranacak.

Adaylar bu şartlar dahilinde başvuru yapacak olup, yeni mezun davet edilebileceği boyutlar ise, Genel Yetenek Sınavı, Yabancı dil gerektiren pozisyonlar için "Yabancı Dil Sınavı", Değerlendirme Merkezi Uygulamaları, Mülakat ve Kişilik & Yetkinlik Envanteri şeklindedir.

TÜRKİYE GENELİ PERSONEL ALINACAK!

Emlak Bankası genel başvuru sistemine başvurular Emlak Bankasının internet sayfasından yapılacak. Bu Kapsamda genel Başvuru niteliği düzenlenmiş olup bu ilana yapılan başvurular Emlak Bankasının ilerleyen günlerde bankada oluşabilecek açık pozisyonlar için değerlendirilecek ve uygun pozisyonlara alımı yapılacak.

Bu yönde adayların taşıması gereken nitelikler, Asgari üniversite mezunu, İletişim kabiliyeti gelişmiş, Analitik düşünebilen, Erkek adaylar için askerliğini yapmış, muaf veya en az 2 yıl tecilli, Bankacılık tecrübesi olmayan adaylar için 28 yaşını aşmamış olmak gibi nitelikler aranacak.

EMLAK BANKASI PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI:

Emlak Bankasına başvurular Bankanın resmi internet sitesi üzerinde yapılacak. Adaylara ufak bir bilgilendirme yapacak olursak, Yapılacak başvurular için anında cevap beklemeyin. Çünkü alımlar genel başvuru olarak yapılacak olup bankanın oluşabilecek açık pozisyonları doğrultusunda cevap alacaksınız.

Resmi Başvuru Adresi: https://kariyer.emlakbank.com.tr/ilan/site.aspx

Editör: TE Bilisim