Bankacı personel alımları devam ediyor. Türkiye’nin önde giden özel bankalarından olan Denizbank ve Akbankası kadrolarında ihtiyacı bulunan bir çok pozisyonda alımlar yapıyor. Alımlar merkez ve şubelerde görevde yapılacak. Lise mezunu deneyimli ve deneyimsiz personel alımlarında başvuru şartları neler?

DENİZBANK TECRÜBESİZ PERSONEL ALIMI

Bankacı ilanlarına başvuru yaparak Türkiye'nin önde giden bankaları arasında yer almak isteyen Denizbank, kariyer ilan siteleri üzeriden yayımlanmış olduğu ilanlarda 30 yaşını aşmamış, üniversite öğrencileri ya da lise mezunları, askerlik ile ilişiği olmayan, tecil ettirmiş olan yada bitirmiş olanlardan, diksiyonu düzgün, seyahat engeli bulunmayan bir çok unvanda alım yapıyor. 26 Ocak tarihinde başlayan başvurular 3 Mart tarihinde son bulacak.

Denizbank ilanına başvuru yapmak için : https://goo.gl/9gF3Qe

AKBANK ALIMLARI

Türkiye'nin önde gelen bankalarından olan Akbank, bir çok ilde bulunan şubelerinde çalışmak üzere bankacı personel alımı yapacak. Aydın, Bursa, İstanbul, Kocaeli, Adana, Ankara, Muğla Mersin, Antalya, Samsun illerinde görev alacak olan bir çok unvanda personeller alınacak. Başvurular kariyer ilan siteleri üzerinden alınacak. Akbank deneyimli olan personeller alacak. Gişe Yetkilisi, Şoför, Çağrı Merkezi Birebir Müşteri Uzmanı, Yarı Zamanlı Takım Asistanı, Etkileşim Tasarımcısı, Görsel Tasarımcı, Strateji Yönetici Yardımcısı, Bilgi Güvenliği Siber Güvenlik Analisti, Birebir Bankacılık Müşteri İlişkileri Yöneticisi, Nakit Operasyon Yetkilisi, Çağrı Merkezi Yetkilisi unvanlarında personeller alınacak. toplam açık olan pozisyon sayısı ise 38 olarak belirtildi. başvurularda öğrenim düzeyinde en az lise mezunu olmaları isteniliyor.

Akbank ilanına başvuru yapmak için : https://goo.gl/MLYiJw

Editör: TE Bilisim