Ülkemizin yabancı özel sermaye ile kurulmuş bankaları arasında yer alan ve Türkiye geneli toplam 700 civarı banka şubesine sahip, her geçen gün şube sayısını artırmak için çalışmalarına devam etmekte olan Denizbank yatırımlarını da ara vermeden gerçekleştirmektedir.

Buna göre Denizbank aralıklarla ihtiyaçlarına göre banka memuru alımları gerçekleştirmektedir. Denizbank banka memuru alımı ilanları firma tarafından hazırlanmakta olup kamuoyuna duyurunun yapılması için firmanın kariyer sitesi aracılığı ile ilan edilmektedir. Yeni duyurulara göre Denizbank en az lise mezunu banka memuru alımı yapıyor. Peki detaylar ve pozisyonlar nelerdir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Denizbank iş ilanları için en az lise mezunu banka memuru alımı yapıyor. Peki detaylar nedir? Buna göre 3 farklı pozisyon için personel alımı yapılmakta olup adayların en az lise mezunu olması, belirlenen yaş aralığında olması, bilgisayar kullanmayı bilir olması, ikna kabiliyeti gelişmiş olması gibi şartlara sahip olması gerekmektedir. Peki pozisyonlar nedir, başvurular nasıl yapılır.

POZİSYONLAR NEDİR? NASIL BAŞVURULUR?

Denizbank 3 farklı pozisyon için en az lise mezunu banka memuru alıyor. Peki pozisyonlar nedir? Nasıl başvuru yapılır? Buna göre Denizbank İletişim Merkezi Kalite ve Süreç Geliştirme Yetkilisi, Operasyon Destek Görevlisi (Engelli Kadrosu) ve Telefonda Satış Temsilcisi pozisyonu için banka memuru alımı gerçekleştirmektedir. Başvurularını gerçekleştirmek isteye adayların https://goo.gl/iys7id linkini kopyalaması, tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

DİĞER BANKA İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim