Türkiye genelinde yüzlerce bankacı personel alımı yapılacak.Bilindiği gibi Türk Denizcilik alanında finansman sağlayan devlet bankası olarak faaliyetlerini sürdüren ve daha sonra Zorlu Holding bünyesinde bankacılık faaliyetlerine devam ettiren Denizbank, Sberbank olarak hizmet vermekte. Kariyer portalı üzerinden açıklanan yüzlerce personel alım detayları ise şu şekilde;

Açıklanan ilanlarda bankacılık alanında olduğu kadar bilişim, hukuk, yönetici ve diğer alanlarda istihdamlar sağlanacak. İşte o kadrolar; Dijital pazarlama uzmanı, Spor eğitimleri, Fraud yönetimi yetkilisi, telefon satış temsilcisi, tahsilat avukatı veri koruma uzmanı, uluslar arası raporlama ve konsolidasyon, kredi uzmanı, kobi yöneticisi, pazarlama uzmanı, garson, muhabir ilişkileri uzmanı kadrolarında alımlar yapılacak.

Muhabir ilişkileri uzmanı alımında adayların dış ticaret ile muhabir ilişkisi alanlarında en az 2 yıl iş tecrübesine sahip olması gerekmektedir. İyi derece yabancı dil bilmek gerekmektedir. sözlü ve yazılı iletişim yeteneğine sahip olmak, office programlarına hakim olmak erkek adayların askerliğini yapmış ya da iki tecil ettirmiş olmaları gerekli olacaktır.

Spor eğitmeni başvuru şartlarında; Üniversitelerin spor akademisi alanlarından mezun olmaları 5 yıl spor eğitmeni tecrübesine sahip olmak, sporcu yeteneğine sahip olma gerekmektedir.

LİSE MEZUNU ALIMLAR;

Bankaya lise mezunu alımlardan bir tanesi de telefonda stış temsilcisi alımları geliyor. Buna göre en az lise mezunu 28 yaşını geçmemiş, telefonda satış ve müşteri kazanımı yapabilecek. Güçlü ikna kabiliyetine sahip olabilmek, insan ilişkilerinde güçlü, takım çalışmalarına yatkın adaylar başvuru yapabilecekler.

İlan detaylar; http://bit.ly/2rbwLSl

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim