Türkiye'de kurulan yabancı sermayeli bankalar arasında yer almakta olan Burgan Bank şu anda ülkemizde 43 şube ile hizmet vermekte olup müşteri potansiyelini artırmak için yeni promosyonlar, kampanyalar gerçekleştirmekte ve yatırımlarına da her geçen sene devam etmektedir.

Hizmet faaliyetlerini sürdürmekte olan Burgan Bank açık olan pozisyonlar için banka memuru alımı gerçekleştirmektedir. Banka memuru alımı ilanları Burgan Bank tarafından hazırlanmakta olup kariyer siteleri üzerinden kamuoyuna duyurulmaktadır. Buna göre yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında Burgan Bank'ın çok sayıda memur alımı yapıldığı görülmektedir. Peki pozisyonlar nelerdir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Burgan Bank iş ilanları için çok sayıda banka memuru alımı yapıldığı görülmektedir. Peki ilan detayları nedir? Buna göre adayların pozisyonlara göre uygun mezuniyetlerden mezun olmak, diksiyonu düzgün olmak, bilgisayar kullanmayı biliyor olmak, Microsoft Office programlarına hakim olmak, kılık kıyafetine önem vermek gibi şartlar aranmaktadır. Peki pozisyonlar nedir, nasıl başvuru yapılır?

POZİSYONLAR NEDİR? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Burgan Bank çok sayıda banka memuru alımı yapıyor. Peki pozisyonlar nelerdir? Buna göre tahsilat sorumlusu, direkt satış temsilcisi, bireysel bankacılık portföy yöneticisi, finansal raporlama yetkilisi, çağrı merkezi müşteri temsilcisi, destek hizmet görevlisi, proje yöneticisi, genel başvuru, ticari bankacılık pörtföy yöneticisi gibi pozisyonlar için banka memuru alımı yapılmaktadır. Peki başvuru nasıl yapılır? Buna göre adayların https://goo.gl/zE6fcr linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması gerekmektedir.

DİĞER BANKA İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim