Banka memuru alımları ilgi görüyor

Hem İŞKUR hem de özel kariyer siteleri üzerinden yayımlanan banka memuru personel alımları büyük ilgi görüyor. Düzenli çalışma saatleri, maaş, sosyal olanaklar ve kariyer imkanları gibi nedenlerden ötürü; banka memuru personel alımları çok sayıda kişi tarafından başvuru alıyor. Yayımlanan ilanlara yoğun başvurunun söz konusu olduğu bu alımlara, artık İŞKUR üzerinden başvuru yapılabildiği de görülüyor. Fibabanka tarafından İŞKUR aracılığıyla yayımlanan personel alımında, başvuru yapacak adayların üye profillerinin olması gerekiyor. Üyeliği bulunan kişiler ilanlara başvurularını rahatlıkla yapabilirler. Bilgilerinin güncel ve eksiksiz olduğundan emin olan adaylar, aşağıdaki açıklamalardan yola çıkarak ilana ulaşabilirler. Üyeliği bulunmayan adaylar ise online olarak üyelik oluşturabilir ya da şahsen il ve ilçe İŞKUR müdürlüklerine başvuruda bulunabilirler.

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILIYOR

Yayımlanan ilanlarda gişe yetkilisi ve büro memuru kadrolarına yönelik olarak alımların yapıldığı bilgisi verilmiştir. İlanlara başvuruda bulunacak adayların; bankacılıkta kariyer hedefleyen, en az önlisans mezunu olan, sağlık problemi bulunmayan, takım çalışmasına yatkın ve yoğun çalışma ortamına ayak uydurabilecek, mesai saatlerine özen gösterecek, iletişim becerisi gelişmiş, askerlik hizmetini yapmış ya da en az iki yıl süreyle tecil ettirmiş kişiler olması istenmektedir. Yürütülecek memur personel alımları için adayların başvuruları online olarak alınacağından, başvurularda dikkatli olunması istenmektedir. Üyeliğinde eksik veya hatalı bilgi bulunan adaylar, başvurularını yapamayacaklardır.

İLANLARA ULAŞMAK VE BAŞVURU YAPMAK

İlanlara ulaşmak isteyen ziyaretçilerimiz İŞKUR resmi web adresine girdikten sonra, açık iş ilanları bölümünden arama yerine Fibabanka yazarak sorgulatmalıdırlar. İlanlar ilgili sorgu işlemi sonrası adayların karşısına çıkacaktır. Başvurular buradan yapılabilmektedir. Tüm banka memuru alımları için aşağıda bağlantıları bulunan mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız.

iOS> TIKLAYINIZ

ANDROİD> TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim