Bankalara Nisan ayının üçüncü haftasına girdiğimiz şu günler itibariyle yeni ve ilgi görecek kadrolardan personel alımları yapılmaktadır. Yürütülen banka personeli alımlarına başvuru yapacak adaylarda aranacak şartlar ve diğer detaylara aşağıdan göz atabilirsiniz. Mevcut personel kadrosuna yenilerini katmaya hazırlanan ve yaz döneminde tam kadro hizmet sağlamak isteyen bankalara farklı kadrolardan alımlar söz konusudur. Bu alımlarda İş Bankası ve Akbank kendi kariyer siteleri üzerinden ilanlar yayımlamış, Denizbank ise özel bir kariyer sitesi aracılığıyla ilanını başvurulara açmıştır.

GENEL ŞARTLAR

Yayımlanan ilanlarda genel müdürlükler bünyesine genel başvuru ilanı, gişe personeli ve çağrı merkezi personeli kadroları üzerinden alımların yapılacağı duyurulmuştur. Bu alımlara başvuru yapacak adayların bankacılık alanında kariyer hedeflemesi ve mesleki bilgi ya da tecrübe sahibi olması istenmektedir. Diğer şartlar ise T.C vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, banka tarafından ilan şartlarında aktarılan yaş şartlarına uygun olmak, askerlik hizmetini tamamlamış olmak,  en az iki yıl süreyle tecilli olmak, sağlık problemi bulunmamak, takım çalışmasına yatkın olmak, Türkiye' nin her yerinde görev almayı kabul etmek, herhangi bir yüz kızartıcı suç nedeniyle hüküm giymemiş olmak, kendini geliştirmeye açık olmak, bilgisayar ve MS-Office programlarının kullanımından haberdar olmak şeklinde özetlenebilmektedir.

İLANLARA ULAŞMAK VE BAŞVURU YAPMAK

Bankalar kendi web adresleri üzerinde yer alan kariyer sayfaları üzerinden alım ilanlarını yayımlamış, bir banka da özel bir kariyer sitesi üzerinden alım ilanına çıkmıştır.  Bu ilanlara başvuru yapabilmek için aşağıda yer alan bağlantıları kullanabilirsiniz.

İş Bankası> https://bit.ly/2ZqgFR9

Denizbank> https://bit.ly/2DkpJOn

Akbank> https://bit.ly/2UbSOAN

Editör: TE Bilisim