Ülkemizde 1997 yılından beri aktif olarak faaliyetlerini sürdürmekte olan Anadolubank her sene büyüme oranını geliştirmeye çalışarak uygun faiz oranları ile yeni müşteriler kazanmaya ve müşteri hacmini artırmaya özen göstererek Türkiye geneli 112 farklı şube ile çalışmalarını sürdürmekte ve uygun noktalara yeni şube açılışları yapmaya devam etmektedir.

Anadolubank yine hem müdürlükleri hemde şubelerinde görev yapmak üzere banka memuru alımı ilanı hazırlayarak kariyer siteleri üzerinden kamuoyuna duyurusunu gerçekleştirmektedir. İşin Olsa ekibi olarak Anadolubank tarafından hazırlana ve duyurulan banka memuru alımı yapılan kadroları sizler için açıklıyoruz.

ALINAN POZİSYONLAR ve ŞARTLAR NEDİR?

Anadolubank tarafından kariyer sitelerine üç farklı kadro duyurusu yapıldı. Buna göre gişe asistanı, piyasa ve banka istihbarat müdür yardımcısı ile uzman bilgisayar kadroları için alımlar yapılacaktır. Peki bu kadrolar için aranan şartlar nelerdir? Adayların lisans mezunu olmak, belirlenen yaş sınırlarını aşmamış olmak, erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak, diksiyonu düzgün olmak, kılık kıyafetine özen gösterir olmak, bakımlı olmak, müşteri memnuniyetine önem verir olmak gibi şartlar aranmaktadır. Peki Anadolubank bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların ne yapması gerekiyor?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Anadolubank bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların öncelikle tarayıcılarının url bölümüne https://goo.gl/jPjjg8 linkini yapıştırması gerekmektedir. Bu link üzerinden Anadolubank'ın kariyer sayfasına yönlenecek olan adaylar pozisyonları inceleyebilir ve istediği kadro için müracaatlarını da aynı link üzerinden gerçekleştirebilir.

DİĞER BANKA İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim