Ülkemizde yabancı şirketlerin özel sermayesi ile kurulan bankalardan bir tanesi olan ve son günlerde uygun faiz oranları ile müşteri memnuniyetine oldukça önem verip büyüme oranını artıran bankalardan bir tanesi olarak bilinen Alternatif Bank yeni şube açılışlarını sürdürmekte olup memur alımlarına da devam etmektedir.

Alternatif Bank sahibi olduğu şubeler ile müdürlüklerinde görev yapmak üzere aralıklarla banka memuru alımı gerçekleştirmekte olup banka memuru alımı ilanları Alternatif Bank tarafından hazırlanmakta ve kamuoyuna kariyer siteleri üzerinden duyurulmaktadır. Yeni ilanlara göre çok sayıda banka memuru alımı yapıldığı görülüyor. Peki detaylar nedir, nasıl başvuru yapılır?

ALINACAK POZİSYONLAR ve ŞARTLAR NEDİR?

Alternatif Bank açık olduğunu tespit ettiği kadrolar için banka memuru alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlara alımlar yapılıyor? Buna göre ana bankacılık sistem yöneticisi, teknoloji operasyon operatörü, iç kontrol yetkilisi, kredi operasyon yetkilisi, şube uzun dönem stajyeri pozisyonları için banka memuru alımı yapıyor. Peki adaylardan aranan şartlar nedir? Buna göre kılık kıyafete önem verir olmak, yazılı ve sözlü iletişim becerisi güçlü olmak, müşteri memnuniyetine önem verir olmak, mesai saatlerine uyum sağlayacak olmak, güler yüzlü olmak, ses tonu uygun olmak şartlarına sahip olunması gerekiyor. Peki nasıl başvuru yapılır?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Alternatif Bank yukarıda yer alan kadrolar için banka memuru alımı gerçekleştirmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır? Buna göre Alternatif Bank bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların tarayıcılarının url bölümüne https://goo.gl/AjSvbT linkini kopyalaması ve yapıştırması gerekmektedir. Bu link üzerinden adaylar pozisyonları, nitelikleri görebilir ve müracaatlarını yapabilir.

DİĞER BANKALARIN İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim