Albaraka Türk Bankası personel alımı yapacak.

Türkiye'nin en kurumsal yapısına sahip ve özlük hakları ile eğitim imkanları bakımından personel kadrolarını her gün geliştirmeye devam eden kurumlar arasında bulunan Albaraka Türk bankacı personel alımı yapacak. Albaraka Türk'ün mevcut kadrolarında görev yapan personellerin eğitim seviyesi ve yaş ortalaması ile birçok kurumda göre genç yapısına sahip eğitimli bir personel görevlendirmesi yapmakta. Yüze 89'u üniversite mezunu ve yaş ortalaması ise 32'dir. Bankacılıkla ilgili bölümlerde adaylar üniversite mezunu personel aramakta, yaş şartlarında ise 28 yaşını geçmemiş askerlikle ilişiği bulunmayan adaylar görevlendirme devam ediyor. Ayrıca yeni başlayan personelleri eğitimler yapılıyor. Mesleki bilgilerin çalışanlara verilmesi ve kariyer planlaması konusunda imkanlar sunmaktadır. Hangi kadrolarda alım yapılacak ve detaylar şu şekildedir.

KADROLAR;

Linux iş sistem uzmanı, iş analisti yazılım uzmanı, genel başvuru, Albaraka Akademi engelli personel alımı, kıdemli sızma testi uzmanı, mesajlaşma uzmanı, Bilgi güvenliği uzmanı kadrolarında 9 farklı ünvanda alım gerçekleştirilecek. Adayların genel başvuru kadrosundaki alanlara başvuru yapabilmeleri için gerekli şartlar ise şu şekilde açıklanmaktadır.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI;

Adayların yaş altında 28 yaşını geçmemiş olmaları askerlikle ilişiği olmaması üniversite mezunu olmak iletişim kabiliyetini gelişmiş ve Analitik düşünebilen herhangi bir iş tecrübesine sahip olan ya da olmayan adaylar başvuru yapabilirler.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Adaylar başvurularını online olarak gerçekleştirebilecek. Bunun için https://bit.ly/31tAjxF adresi üzerinden ilanlara erişebilirsiniz. Diğer bankalarına lım ilanlarına erişmek için aşağıdaki linke tıklayın.

KAMU VE ÖZEL BANKA PERSONEL ALIM İLANLARI