Ülkemizin Katılım Bankası konusunda en bilinenlerden bir tanesi olan ve personellerinin ortalama yaşının 32 olduğu Albaraka Türk Katılım Bankası yatırımlarını sürdürdüğü gibi müşteri ilişkilerini geliştirmek için dinamik ve genç kişileri kadrosuna katmaya devam ediyor. Albaraka Türk Katılım Bankası personel ilanları resmi internet sitesi ve interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlanmaktadır.

Albaraka Türk Katılım Bankası tarafından hazırlanan ve kamuoyuna interaktif iş ilan siteleri aracılığı ile yayımlanan pozisyonlara bakıldığında genel müdürlükler ve şubeler için memur ile personel alımlarının gerçekleştirileceği görülmektedir. Peki ilan detayları nedir, hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Banka: Albaraka Türk Katılım Bankası
Farklı Pozisyon Sayısı: 25'e Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda
En Az Mezuniyet: Üniversite

ALINACAK POZİSYONLAR

Albaraka Türk Katılım Bankası kendi bünyelerinde istihadam etmek üzere 25'e yakın kadro için personel alımı yapmaktadır. Peki alınacak pozisyonlar hangileridir?

Kredi Riski Modelleme Uzmanı
Pazarlama Uzman Yardımcısı
Avukat
Müşteri Deneyimi Uzmanı
BT Teknik Destek Personeli
Süreç Yönetimi Yöneticisi / Yönetici Yardımcısı
Yazılım Destek Uzmanı/Uzman Yardımcısı
DevOps Mühendisi
Risk Yönetimi Uzman Yardımcısı

BAŞVURULAR

Albaraka Türk Katılım Bankası yukarıda verilen kadrolar başta 25'e yakın farklı pozisyon için memur ve personel alımı yapacaktır. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki linki takip etmesi ve başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

https://goo.gl/Jj2PPm
TÜM BANKA İLANLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ