Akbank bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda olmak üzere 42 farklı ilan ile personel alımı yapacağını belirtti. Her gün yeni bir ilan yayımlanması ile banka personeli alımı kapsamında ilerleyen Akbank ayrıca bizlere iyi bir hizmet verebilmek için yeni alımlar yapıyor.

Bilindiği gibi Akbank Türkiyede hizmet veren köklü bir bankadır. Tarihine bakacak olursak, Ocak 1948'de Adana'da Hacı Ömer Sabancı'nın da aralarında bulunduğu bir grup iş adamı tarafından bölgedeki pamuk üreticilerine finansman sağlamak amacıyla kurulmuş özel bankadır. Sizde bölylesine köklü bir bankada görev alarak kariyerinizi geliştirmeye ne dersiniz.

TECRÜBELİ TECRÜBESİZ ALIMLAR VAR!

Akbank yayımladığı personel alımı ilanları ile adaylara umut kapısı oluyor. Ülkemizde yeni mezun olmuş binlerce gencimiz malesef tecrübeleri olmadığı için işe alınmıyor. Ancak Akbank müşterilerini düşündüğü kadar genç dinamik bankacılık sektöründe kariyer sahibi olmak isteyen gençlerimide düşünüyor ve yeni mezun olmuş olmaş deneyim sahibi olmayan tecrübesiz personel adaylarınıda bünyesine alıyor.

Bunun dışında bazı önemli görevleri vermek üzere deneyim sahibi olan adaylarla ise gücüne güç katan Akbank yeni gelişmeleri ve müşteriye verilecek önemi kontrol altına alıyor.

EN AZ LİSE MEZUNU OLMAK ŞART:

Akbank yayımladığı personel alımı pozisyonlarına baktığımızda adayların en az lise mezunu olmaları gerektiğini görüyoruz. Bu yönde alım yapılacak pozisyonlar içerisinde, Lise mezunu, Ön Lisans mezunu ve Lisans mezunu olmak şartı yer alıyor.

ALIM YAPILACAK KADROLAR NEDİR?

Akbank farklı pozisyonlarda olmak üzere 42 farklı iş ilanı ile bünyesine personel alımı yapıyor. Başlıca alım yapılacak pozisyonlar ise;

  • Gişe Yetkilisi,
  • Çağrı Merkezi Yetkilisi,
  • Kariyer Gelişim Yöneticisi,
  • Bilişim Personeli,
  • Makam Şoförü,

Yeni yayımlanmış ve mevcut olan personel alımı ilanları şöyledir.

ADAYLARDAN ARANAN GENEL ŞARTLAR NEDİR?

Akbank personel adaylarından başvuru yapabilmeleri için, En az lise mezunu olmak, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Sağlık açısından görevini yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,30 yaşından büyük olmamak, Erkek adaylar çin askerliğini yapmış veya askerlik ile bağlantısı olmamak, Müşterilere güler yüzlü ve anında çözüm bulabilmek, Dinamik olmak,  Disiplin sahibi olmak, Gelişime açık olmak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR:

Akbank personel alımı başvuruları İnternet ortamında yapılacak. İlanlar Bankanın Kariyer sistemi üzerinde yayımlanmış olup başvuru süreci başlamıştır. Adayların başvuru yapabilmeleri için öncelikle başvuru şartlarını taşıyor olmaları gereklidir. Aşağıdaki bağlantı üzerinden Akbank Personel alımı başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

BAŞVURU ADRESİ: https://kariyer.akbank.com/JobSearchMaster

Editör: TE Bilisim