Türkiye'nin önde gelen özel bankaları arasında bulunan Akbank, Türkiye genelinde bir çok farklı unvanda personel alımı yapıyor. Akbank İş İlanlarında bir çok şubesinde açık olan pozisyonlarda eğitim düzeyinde en az lise mezunu, bazı pozisyonlarda ise ön lisans mezunu olmak yeterli olacak. Bankacı olmak isteyenleri Akbank'ta kariyerine devam etmek ya da yeni mezun olarak deneyimsiz olan ilk kez bir bankada çalışmak isteyen adaylar içinde açık iş ilanları mevcut. Bankanın istediği genel bazı başvuru şartlarını ve başvuruların nasıl yapılacağını açıklıyoruz.

AKBANK BANKACI ALIMLARI

Akbank bankacı alımlarında 45 farklı pozisyon mevcut. Alım yapılacak olan iş ilanlarından bazıları yatırım hizmet yöneticisi, görsel tasarımcısı, etkileşim tasarımcısı, yetenek yöneticisi, .Net yazılım uzmanı, bilgi sistemleri kontrol uzmanı gibi teknik bazı unvandalar da alımlar yapılıyor. Bu alanlarda yapılacak başvurular da kabul edilecek. Diğer Bankacı mesleği ile ilgili unvanlarda ise gişe temsilcisi, çağrı merkezi yetkilisi, iş teknik analisti, ticari kredi kart portföy yönetimi yöneticisi gibi alım yapılan pozisyonlar mevcut.

ENGELLİ PERSONEL ALIMLAR

Kocaeli ve İstanbul illerinde görev alarak üzere çağrı merkezi yetkilisi ile çağrı temsilcisi alımları yapılıyor. Bu alımlarda başvuru şartlarında en az lise mezunu olmak yeterli. 1983 ve sorası doğumlu olmak bankacılık ile ilgili genel yetkinliliklere sahip olmaları gerekiyor. Ayrıca tecrübeli ya da tecrübesi olanlarda başvuru yapabilirler.

HANGİ İLLERDE ALIM YAPILACAK?

Akbank tüm Türkiye genelinde bir çok şube için başvuru alacak. Kocaeli, İstanbul Avrupa ve Asya yakası, Adana, Muğla, Ordu gibi iller bu illerden bazıları. Ayrıca Ticari Müşteri İlişkileri Yönetici alımlarında Tüm Türkiye genelindeki şubelere alımlar yapılacak.

Tüm Türkiye Geneli Ticari Müşteri İlişkileri Yönetici alımı için https://goo.gl/mNbxCp

Akbank personel alımları için: https://goo.gl/ghpxey

Editör: TE Bilisim