Açılan bir çok banka iş imkanları ile bankalarda personel olmak isteyen personel adaylarınında yüzü gülüyor. Ülkemizde bir çok kariyer yapmayı hedefleyen personel adayları öncelikle bankacılık sektörünü seçmekte.Ancak bir çok kişini kariyer geleceğini düşünebileceği firma malsesef yok. Durum böyle olunca Akbank devreye giriyor. Akbank 2017 yılının başlaması ile birlikte açacağı bir çok yeni şubelere ve mevcut olan şubelerin bünyelerindeki personel ihtiyacını karşılamak için çok saydıa personel alacak. Yapılan araştırmalara göre Akbank şu anda bir çok dalda ve pozisyonda personel alımı yapmakta. Adayların aranılan şartları yerine getirmesi ( uygun olması ) halinde başvurular onaylanacaktır. 

Akbank ekibi ile bütünleşen, planlı kararlı, hedefi net, açık iletişime inanan, şeffaf adil, ulaşılabilir, öğrenen ve öğreten personel aramaktadır. Başvurusu onaylanan adaylar, Akbank'ta İşegiriş Eğitimleri, Kariyer Eğitimleri, Sertifika Programları, yönetici geliştirme eğitimleri, kurumsal performans eğitimleri, uluslararası eğitim ve konferanslaar gibi aşamalardan geçecektir. Sizde Akbanklı olmak için ne bekliyorsunuz ? 

Akbank Hangi Pozisyonlarda alım yapıyor ?

Akbank bir çok pozisyonda normal personel alımı yaptığı bigi bir çok pozisyonda da engelli personel alımı gerçekleştiriyor. Şu anda 40 a yakın pozisyon ile yüzlerce personel alımı gerçekleştirecek. İşte adayların en çok başvuru yapmak istediği ve şu anda boşta olan alım pozisyonları şöyledir;
  • Gişe Yetkilisi,
  • Fonksiyonel Tasarım ve Sistem Geliştirme Yön.Yrd.
  • Bilgi Güvenliği Uzmanı,
  • Pazarlama Yönetici Yardımcısı,
  • Çağrı Merkezi Yetkilisi ( Engelli Adaylar İçinde geçerli ),
  • Gişe Yetkilisi ( Engelli Adaylar İçinde geçerli ),
  • Hazine Yazılım Uzmanı,
  • Güvenlik izleme Yetkilisi,
  • Birebir Bankacılık Müşteri İlişkileri Yöneticisi veya yardımcısı,

Gibi yayagın pozisyonlarda alım yapılıyor.  Genellikle İstanbul ili için alım yapılsada bir çok pozisyonda Tüm Türkiye Geneli alımlarda mevcut. Özellikle, TİCARİ MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİCİSİ, KOBİ MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİCİSİ, Bireysel Müşteri İlişkileri Yön./Yön.Yard. gibi pozisyonlarda Türkiye geneli alım yapılıyor.

Adaylardan Genel Olarak Aranan Şartlar Nelerdir? 

Akbank alım yapacağı pozisyonlar için öncelikle ilk olarak eğitim şartı aramaktadır. Adaylar başvuru yapabilmeleri için en az lise mezunu olmak zorundaıdır. tabiki bazı pozisyonlar için en az 4 yıllık eğitim şartıda aranabilir. Bunun dışında adaylar, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya askerlik ile ilgisi bulunmaması, dinamik, güleryüzlü ve etkin iletişim sahibi olması, takım çalışmasına yatkın olması, müşteri ve kalite odaklı olması ve yoğun iş temposuna ayak uydurabilmek hibi şartları mutlaka aramaktadır. 

Başvurular Nereye ve Nasıl Yapılacak ?

Akbank personel alımı ilanına başvuru yapacaklar için güzel bir haberimiz daha var. BAŞVURULAR ONLİNE YAPILACAK. Başvuru yapacak adaylar aşağıdaki linki kullanarak başvurularını oradan gerçekleştirebilirler. Karşınıza çıkacak ekranda Akbank boş pozisyonları göreceksiniz. Oradan seçeceğiniz pozisyona tıklayarak alım bilgilerini inceleyecek ve başvur butonuna tıklayarak cv göndereceksiniz. Umarız ki bankacı olmak isteyen bütün personel adayları istedikleri kariyer sahibi olabilirler.

Başvuru için Şu linki kullanabilirsiniz : https://goo.gl/uGCJK1
Editör: TE Bilisim