Türkiye genelinde 81 il ve 900'den fazla ilçe genelinde şubeleri bulunan Akbank'ın personel kadrolarına her geçen gün yenileri ekleniyor. Bilindiği gibi şubelerde ve genel merkezde görevli olarak 13 bin 884 kişi görev yapıyor. Yıllık kar oranın 6 milyar Tl’yi geçtiği Akbank’ın farklı eğitim düzeylerinde istihdamlar sağlıyor. Akbank bankacı personel alım ilanları duyurdu. Kariyer portalı üzerinden açıklanan ilanlarda çok sayıda lise mezunu adaylar başvuru yapabilirler. Hangi kadrolarda alımlar yapılacak?

AKBANK ALIM YAPACAĞI KADROLAR;

Bilgi Teknolojileri Uygulamaları uzmanı, uyum sistemleri uygunluk testi uzmanı, finansal suçlar uyum uzmanı, ödeme sistemleri yazılım uzmanı, uluslararası yaptırım uyum uzmanı, yönetici asistanı, nakit operasyon yetkilisi, tüketici finansmanı, kobi ürünleri pazarlama yöneticisi, veri kalitesi yöneticisi, güvenlik mühendisi, iş geliştirme yönetici yatırım ilişkileri yönetici kadrolarında alımlar yapılacak.

BANKACI ALIMI BAŞVURU GENEL ŞARTLARI;

Adayların bankacılık alanlarında iş tecrübesine sahip olmaları, office programlarına ve iyi derecede İngilizce bilgisinin olması, alanlarından mezun olmaları, yaş şartında en az 18 yaşını tamamlamış olmaları gerekli olacak. Adaylar başvurularını nasıl yapacak?

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvurular online olarak kariyer portalı üzerinden yapılabilecek. Adayların aşağıdaki linki kopyalayıp yeni tarayıcıdan açmaları gerekli olacak. Daha sonra istedikleri kadroların başvuru şartlarını incelemeleri ve son başvuru tarihinden önce başvuru yapmaları gerekli olacak.

ilanlara erişmek için: http://bit.ly/36v1R7p

Editör: TE Bilisim